SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/VIBORG

Viborg a fost umilită de Buducnost! Campioana Europei a fost învinsă categoric pe teren propriu!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2010 00:00

Echipa daneză de handbal feminin Viborg HK, cîştigătoarea Ligii Campionilor în sezonul trecut, a fost învinsă categoric duminică, pe teren propriu, de Buducnost Podgorica, scor 34-25 (18-16), în grupa A din competiţie.

 

Transferată în vară la Buducnost, fosta vedetă a celor de la Viborg, Bojana Popovici, nu a fost după cum se aştepta toată lumea, vioara întîi, pe terenul danezelor, ea marcînd cinci goluri. În schimb, Bulatovici a reuşit să marcheze 12 goluri, din orice unghi, scoţîndu-le din minţi pe campioanele Europei, printre care se numără şi tricolorele Cristina Vărzaru şi Carmen Amariei. Nici una dintre ele nu a fost în prim-plan, Vărzaru marcînd doar două goluri, în timp ce Amariei a jucat mai mult faza de apărare. Principalele marcatoare pentru Viborg au fost Mikkelsen 8 goluri, Jurack 7 şi Chebbah 6, iar pentru Buducnost, Bulatovici 12, Popovici şi Djokici, câte 5.

Cu victoria nesperată de pe terenul celor de la Viborg, Buducnost este liderul grupei A, cu 4 puncte, în timp ce Viborg şi Dinamo Volgograd pe următoarele locuri, cu cîte 2 puncte, iar IK Savehof, pe ultimul (0).

În etapa viitoare, Viborg va juca în deplasare, cu Dinamo, în 24 octombrie, după acel meci, Vărzaru şi Amariei urmînd să vină în ţară, pentru participarea cu naţionala la Trofeul Carpaţi, de la Drobeta Turnu Severin (29-31 octombrie). (sursa: mediafax)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vera_rapid
vera_rapid  •  18 Octombrie 2010, 13:00

cred ca finalistele de anul trecut din CL, adica Viborg si Oltchim nu vor face mare branza anul asta. Larvik si Buducnost par cele mai in forma echipe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează