SPORTURI  »  HANDBAL  »  PORTUGALIA

VIDEO A eliminat-o pe Dinamo, acum a fost decisiv în derby-ul Portugaliei » Atmosferă senzațională la Sporting - Benfica

Vali Ghionea
Vali Ghionea

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 11:50

Sporting Lisabona e de neoprit! După ce a eliminat Dinamo în play-off-ul optimilor Ligii Campionilor, campioana Portugaliei a câștigat în întrecerea internă și confruntarea cu marea rivală, FC Porto, 26-23.

Într-o atmosferă de vis, creată de cei 3.000 de suporteri ai "alb-verzilor", "leii" au revenit din nou pe final, așa cum au făcut-o și la București. Porto a condus cu 15-12 la pauză, dar în partea a doua Sporting a jucat fantastic. Vali Ghionea, extrema dreapta a "naționalei" României, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Românul a marcat de 8 ori, fiind golgeterul meciului.

Gazdele au câștigat repriza a doua cu 14-8 și s-au impus la final cu 26-23. Sporting rămâne pe locul 2 în clasament, cu 70 de puncte, unul mai puțin decât Porto, dar are și un meci mai puțin disputat. Și pentru "lei" urmează un alt derby, cu Benfica Lisabona.

 

Great atmosphere and big victory last night in Pavilhao Joao Rocha against FC Porto. ⚪ #FeitoDeSporting #DiaDeSporting #AndebolSCP #SempreJuntos #UniãoDeAço #SportingClubeDePortugal #Andebol #Handball #Balonmano #PilkaReczna #HummelSport#merasport

Publicată de Ghionea Valentin Sport and Handball Page pe Joi, 7 martie 2019

Vezi și: CSM BUCUREȘTI - DINAMO 24-23 // Derby plin de nervi în Liga Zimbrilor: 18 eliminări și 3 cartonașe roșii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2306384476119627
Eu Unicul  •  07 Martie 2019, 12:21

bai, lamuriti-va! sporting a batut pe porto si a fost atmosfera senzationala la meciul cu benfica?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează