SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

VIDEO EXCLUSIV S-a aflat salariul pe care Tomas Ryde îl avea la națională: „E dispreț față de români!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 14:04

Vasile Stângă (63 de ani), unul dintre cei mai mari handbaliști români, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu", emisiune transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, și a vorbit despre foștii selecționeri ai naționalei de handbal feminin. 

„Când era Gheorghe Tadici la echipa națională, știu de la el, avea 500 de euro salariu. Tomas Ryde avea un salariu 15-20.000 pe lună! Nu știu dacă venea o dată la trei, patru luni să vadă meciurile.  Xavier Pascual avea 10.000. Și el vedea tot o dată la trei, patru luni pe aici. Și câștiga lună de lună salariu.  

N-a fost corect față de antrenorii români. A fost un dispreț față de ei! Au fost foarte prost plătiți. Străinii nu și-au făcut treaba! Dacă făceau ceva își meritau banii. Așa ne-au luat banii și ne-au lăsat așa... Uitați-vă la Ambros Martin. A plecat de la națională în Rusia, când el avea contract cu România! Stai bă, frate, cum pleci tu așa?!

Așa se întâmplă și la gimnastică, rugby, volei, baschet. Toată lumea acuză că nu avem mai mulți români. Păi de unde să-i iei? Am spus și eu: «Băi, fraților! Vrem români». Nu sunt!”, a declarat Vasile Stângă la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. 

„Eu cred că Alexandru Dedu trebuia să demisioneze! Să fie ca în politică. Când Guvernul nu merge să vină alții. O altă echipă managerială, un alt Consiliu de Administrația. Poate așa redresau handbalul” 
Vasile Stângă

Vezi și: 

VIDEO Vasile Stângă, omul care a adus Bingo în România, dezvăluie câți bani a făcut cu jocul: „Am ajuns pe CNN, ne făceau bandiți și hoți!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
deusdat
deusdat  •  02 Februarie 2020, 17:28

Sunt destui români care să antreneze bine echipele naționale. Problema e că nu sunt destui români care să JOACE bine în echipele naționale. Fiindcă federațiile au tocat banii pe orice altceva decât formarea jucătorilor. Cred și eu: federațiile sunt pușculițele federalilor. Când îi îmbogățesc pe Ryde, Daum, Ambros etc. (că doar sunt occidentali!), federalii își trag și ei bonusuri de zeci de mii pe an. Asta e tot ce-i interesează.

mioriticul
mioriticul  •  02 Februarie 2020, 16:37
Postat de paul801 pe 02 Februarie 2020, 14:25

pai avea 15000 sau 20000, caci diferenta ar fi destul de mare...daca raportam castigurile de acum fata de cele din urma cu 15 ani e clar cat de profesionisti suntem...asa ii bagati in seama pe toti, vin si vorbesc din auzite, dau cifre din burta si voi le serviti ca si cum ar fi bune...profesionalism, n-am ce zice...felicitari!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tardelli
tardelli  •  02 Februarie 2020, 16:12

Unii la batranete incep sa spuna prostii..Pai suedezul a luat bronzul mondial tot cu nationala noastra.Stanga deja ai scapari de memorie!?!! Cat trebuia sa aiba 1000 euro?Tadici avea 500 in 2005?Asta ai auzit-o la vreun spritz cu Radu Voina ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează