SPORTURI  »  HANDBAL  »  INEDIT

VIDEO+FOTO Iris a cântat pentru micuții handbaliști de la școala Ramonei Farcău

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 12:10

Trupa Iris le-a făcut o surpriză frumoasă micuților de la școala de handbal a Ramonei Farcău, golgetera României la JO de la Beijing.

Nelu Dumitrescu, Costi Sandu, George Costinescu, Relu Marin și Andrei Bălașa au cântat în sala de handbal 3 piese, „Poți spune orice”, „Strada ta” și „Pe ape”.


Cei 5 membri ai trupei au oferit autografe copiilor, s-au fotografiat cu ei, apoi au primit din partea Ramonei Farcău eșarfe cu Iris și Olympic RFH, plus un tricou de colecție, cu numărul 44, adică anii de activitate ai celebrei trupe.

„A fost o adevărată surpriză, mai ales că nu am mai făcut niciodată asta, să cântăm la un club sportiv de juniori. Ne place și handbalul, iar Ramona Farcău reprezintă un etalon, mai ales că este extraordinar ceea ce a făcut aici.

Am vrut să demonstrăm că rock-ul își are locul oriunde, și în sport și în orice activitate. M-am bucurat foarte mult când am văzut că un copil, Vlad Alexandru, i-am reținut și numele, a cântat cu noi piesa Strada ta, știa toate versurile. A fost impresionant pentru noi”, a declarat Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris.

„Pentru noi a fost o onoare să îi avem invitați, la antrenament, pe legendarii artiști de la Iris, care le-au oferit copiilor un spectacol unic live. Ne-am dorit Iris, pentru ca reprezintă un etalon în muzica românească de calitate, încântându-ne cu acordurile lor de aproape jumătate de secol. În plus, vrem ca cei mici să aibă acces la modele autentice, care să îi inspire în viață!”, a completat Ramona Farcău, după ce toți copiii au solicitat ca în vacanță să meargă la un concert Iris.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează