Comentarii (10)
ceaiuri  •  21 Septembrie 2019, 21:24

un meci destul de slab(f multe greseli din partea ambelor echipe)in care portarii au fost cei mai buni(surprinde ultimul gol primit de csm pana atunci Dedu aparase f bine)pb e ca se apropie meciurile din C.L. ,jucand asa ambele echipe pot avea mari surprize,scm are pb in dinamica jocului(nici un contratac)in atac putine solutii(linia de 9m nu stiu daca face fata in cl)inca nu stiu sa se apere la pivot,daca Pera nu scoate un iepuras din joben nu trec de GM,csm cred ca nu are antrenor(lotul e bun)pot juca mult mai bine..

Emilian Albu  •  21 Septembrie 2019, 19:41

Conducerea echipei de handbal este incapabila. Cum a putut sa aduca o jucatoare ca Mork, care a avut multiple accidentari si ultimi doi ani nu a jucat la Gyor. Perianu este o umbra a celei de acum cativa ani, Constantinescu nu s-a incadrat deloc. Antrenorul Ryde parca este pierdut in spatiu. CE S-A INTAPLAT CU LEKICI DE NU A MAI JUCAT REPRIZA A DOUA ? In repriza a doua s-a vazut lipsa lui Lekici, care poate fi si cauza pierderii jocului. La infrangere a contribuit si baca de rezerve (probabil Neagu) care a primit o eliminare si din acel minut CSM a mers din prost in mai prost. In repriza a doua la CSM nu au existat interi, Tortenson (foarte buna ca si Dedu) a jucat centru. Este posibil ca aceasta victorie sa fie suficienta lui Rm.Valcea sa castige campionatul. Nu cred ca Brasovul sa faca fata pana la sfarsit. Ar fi bine sa mai fie o echipa foarte buna.

Vergu Alin  •  21 Septembrie 2019, 19:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La ce meci te-ai uitat prietene. Vezi ca arbitrii au venit cu dedicatie de la Bucuresti si tot ati luat-o in mana....

spartcapus  •  21 Septembrie 2019, 18:21

CSM? Bucuresteni, aici se duc banii dumneavoastra ...pe apa Sâmbetei!

raduu1cristian  •  21 Septembrie 2019, 18:18

Ori aveti un timp limita de genul 20 de secunde pt scrierea unui articol, ori nu aveti nici cel mai mic respect pt cititori. Mai oameni buni!!! sunteti de ras, acum ceva vreme am auzit o discutie intre doua studente, auzi hal de replica : " e uimitor ca a scris corect tinand cont de faptul ca e studenta la jurnalistica" si nu era pic de ironie in replica, era uimire pura. Intr-un text de cateva randuri poti sa scrii asa ceva? " În ultima secundă, Vâlcea a marcat în ultima secundă și a obținut victoria." Dupa care spuneti ca SCM Rm Valcea are 6 puncte avans dar publicati un clasament in care SCM Valvea are 15 puncte iar CSM Bucuresti 10 puncte. Am ajuns sa citesc doar stirile din sport pt ca m-am saturat de titluri gen " soc si groaza" , "Nu o sa crezi ce a patit X " as vrea sa citesc cateva randuri fara sa mai am o senzatie de greata.

Ion-Nelu Nistor  •  21 Septembrie 2019, 18:09

Ce aiurea suna expresia: "Tigroaicele din Liga florilor"! Nu o mai folositi ca va faceti de ras....

neanicu86  •  21 Septembrie 2019, 17:38

cine o mai incurca?

geogeo  •  21 Septembrie 2019, 17:23

Problema este ca arbitrajul de handbal din Romania ajuta intotdeauna echipele "prietene" ale FRH. Sunt multe faze identice judecate diferit pentru Valcea si CSM la interval de cateva secunde. Care e scopul si la ce sau cui foloseste?

Serban Radu  •  21 Septembrie 2019, 17:12

Dupa cum s-a jucat azi Valcea nu este favorita . CSM-ul inca joaca cu jumatate din lot valid iar Valcea -acasa - abia s-a descurcat .

reteleanu  •  21 Septembrie 2019, 16:49

bate la cel putin 2 goluri csm

Comentează