SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Vine iar barza! » Viorica Susanu e însărcinata pentru a doua oară!

Articol de - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 21:16

Viorica Susanu, cvadrupla campioană olimpică, e a doua oară însărcinată. "De data aceasta va fi băiat", spune bucuroasă fosta canotoare


Cu prilejul centenarului Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Viorica Susanu, 38 de ani, cvadrupla campioană olimpică, a apărut în public cu o siluetă "modificată"! Fosta mare canotoare nu a putut să ascundă faptul că e însărcinată pentru a doua oară. "Nu am nimic de ascuns. Prietenii şi apropiaţii ştiau", a declarat Viorica. Ea e gravidă în patru luni şi aşteaptă să aducă pe lume, peste cîteva luni, un băieţel. "Sînt foarte fericită. Mai am o fetiţă, acum voi avea o pereche", a adugat sportiva.

Viorica Susanu, care lucrează acum în cadrul Clubului Sportiv Dinamo, mai are o fetiţă de patru ani şi jumătate din prima căsătorie. Ea face cuplu acum cu Eduard Chermes, preşedintele secţiei de volei de la Dinamo, care mai are şi el doi băieţi din prima căsătorie. "Sîntem o familie numeroasă şi fericită!", a subliniat Viorica.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dtdr
dtdr  •  17 Septembrie 2014, 19:44

Sa-i dea DUMNEZEU SANATATE SI EI SI PRINTISORULUI CARE VINE. MULTA SANATAE !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează