SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Vipers - CSM București » Reîntâlnire cu Nora Mork: Fosta jucătoare a „tigroaicelor” prefațează disputa

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 16:21 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 16:40

Nora Mork, 29 de ani, a revenit pe teren și a marcat de 11 ori în cele două meciuri jucate cu Vipers în Liga Campionilor

Vipers Kristiansand și CSM București au punctaj maxim în primele două etape. Fiecare dintre formații are câte o restanță de jucat. Până atunci, însă, în Norvegia, "tigroaicele" încearcă să câștige a treia oară, după ce s-au impus în precedentele două deplasări. Nu o vor avea însă pe Cristina Neagu, căpitanul rămas acasă după ce a fost depistată cu virusul SARS CoV-2.

Vipers are a avea un avantaj moral, mai ales că vedeta Nora Mork s-a întors pe teren și joacă din ce în ce mai bine. Accidentată în Supercupa României, sezonul trecut, la CSM București a apucat să joace doar 30 de minute.
"Nu mi-a mers așa cum speram la CSM. A fost cumplit să mă accidentez atât de devreme în sezon și să nu mai pot să-mi ajut echipa. M-am simțit bine însă la București, dar am decis să revin acasă, din motive personale", a declarat Nora Mork pentru siteul federației europene.

Vipers - CSM București » Reîntâlnire cu Nora Mork: Fosta jucătoare a „tigroaicelor” prefațează disputa
Dragana Cvijici poate juca primul meci în actuala ediție FOTO Dan Potor

”Avem noroc că nu joacă Neagu!”

Despre jocul cu CSM, Nora a declarat. "Este un meci dur, au o echipă foarte bună, le cunosc din sezonul trecut. Va fi frumos să-mi revăd coechipierele, dar sper ca să câștig în fața lor". Duelul ei cu Neagu se lasă așteptat pentru retur. "Îi doresc tot binele, știu cum e să nu poți juca. A evoluat excelent în primele două meciuri. Recunosc, e un avantaj pentru noi că ea nu joacă, dar au o echipă grozavă și vor veni să lupte", a încheiat Nora Mork.

CSM a ajuns joi după prânz la Kristiansand, dar a trebuit să stea 24 de ore în carantină în așteptarea rezultatelor testelor COVID-19. În această seară, de la ora 19:00, urmau să facă un antrenament în sala în care va avea loc disputa.

Dunărea Brăila - Tertnes Bergen » Începe aventura în European League!

Jucătoarele lui CSM București nu au voie să părăsească hotelul din Norvegia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
viorelpreda
viorelpreda  •  09 Octombrie 2020, 21:34

Fara Neagu este evident ca va castiga Vipers.Sper sa nu iasa macel ca anul trecut la Ferencvaros.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează