SPORTURI  »  HANDBAL  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

EXCLUSIV Yaroslava Burlachenko, handbalista de la Minaur Baia Mare, despre relația cu rușii: „Mulți dintre ei îmi sunt dragi. Inclusiv psiholog am din Rusia”

Yaroslava Burlachenko, despre relația cu rușii: „Mulți dintre ei îmi sunt dragi. Inclusiv psiholog am din Rusia”
Yaroslava Burlachenko, despre relația cu rușii: „Mulți dintre ei îmi sunt dragi. Inclusiv psiholog am din Rusia”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 10:51 / Actualizat luni, 21 martie 2022 15:59

Yaroslava Burlachenko, handbalista ucraineană de la CS Minaur Baia Mare, a fost invitată în această dimineață la GSP Live. Unul dintre subiectele abordate a fost relația sa cu rușii, după invazia dictată de Putin în Ucraina.

Burlachenko spune că este apropiată de mulți ruși, inclusiv de o psihologă alături de care a lucrat în trecut.

Mihai Stoica a tras concluziile: „Asta se va întâmpla cu Dinamo la baraj”
DINAMO
Mihai Stoica a tras concluziile: „Asta se va întâmpla cu Dinamo la baraj”

Yaroslava Burlachenko: „Muți dintre ei îmi sunt oameni dragi. Inclusiv psiholog am din Rusia”

„În ultima perioadă m-am apucat de studii, am studiat în mare parte în Rusia și mi-am făcut cunoștințe acolo. Mulți dintre ei îmi sunt oameni dragi. Inclusiv psiholog am din Rusia. Chiar îmi plăcea de ea, m-a ajutat să trec peste anumite lucruri, chiar am simțit rezultatele.

M-am îndepărtat de mai mulți oameni alături de care am studiat. Eu am avut ură atât de mare. Am încercat să mă controlez, să nu mă descarc pe ei. Am început să pun pe mute story-urile lor (n.r. - pe rețelele de socializare).

Chiar am văzut oameni (n.r. - ruși) care susțin ce se întâmplă în Ucraina și spun lucruri care nu sunt adevărate. Am încercat să nu mai intru pe profilul lor, să nu mai discut cu ei. Sunt și oameni care imediat după ce a început războiul mi-au scris, m-au întrebat despre familia mea.

Eu îi înțeleg că le e și lor frică și ei chiar nu vor război. Cu toate chestiile astea care apar (n.r. - propaganda rusă), sincer, nu știu ce aș fi avut în gând dacă eram în locul lor. Dar nici ei nu știu ce ar fi simțit dacă erau în locul meu, sau în locul oamenilor din Ucraina”.

Citește și:

Yaroslava Burlachenko, mărturii despre infernul produs de Rusia în Ucraina: „Vorbeam cu mama la telefon și auzeam explozii”

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  22 Martie 2022, 07:39

Vezi ce declari ca iti desfac astia contractul de munca !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează