SPORTURI  »  HANDBAL  »  EEHF

Zalăul s-a calificat în finala EHF, dar nu are sală! Caz dezvăluit de Tadici la Radio GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 31 martie 2012 17:41

HC Zalău s-a calificat sîmbătă, pe teren propriu, în finala Cupei EHF, deşi a fost învinsă de formaţia spaniolă Mar Alicante în manşa retur a semifinalei, scor 24-26 (13-18). Antrenorul Gheorghe Tadici a intrat în direct la Radio GSP şi a vorbit despre extraordinara reuşită, dar şi despre piedicile specifice sportului românesc:

"Am reuşit o performanţă pe care nimeni nu o anticipa, cu un buget de 8 ori mai mic decît al adversarelor noastre. Dacă tot am ajuns aici, indiferent de adversar, obiectivul este să cîştigăm Cupa! Din ce cred, finala nu o vom putea juca în România, firma care se ocupă de renovarea sălii ar fi trebuit să predea lucrarea astăzi, dar la cum arată cred că nici în 3 luni nu va fi gata. În România, interesele nu sînt pentru performnaţă, ci altele".

Prin intermediul Radio GSP, Tadici a vrut să le ureze succes şi rivalelor de la Oltchim: "Vreau ca Oltchim să ajungă în finala Ligii, indiferent ce spun alţii", după care şi-a înţepat fosta echipă: "cît ţine de viitorul Zalăului, ne va fi imposibil să avem performanţă, fiindcă noi creştem şi alţii profită!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
damaris88
damaris88  •  31 Martie 2012, 22:17

haideti la sibiu!!!!!!!!va primim!si sala transilvania cred ca indeplineste standardele!

fiesta
fiesta  •  31 Martie 2012, 19:50

Handicapatul asta de Tadici ar fi un antrenor bunicel daca n-ar avea probleme psihice si daca s-ar tine doar de handbal si nu de sfori si uneltiri si mizerii. Ar trebui folosit doar la pregatit echipa la antrenamente iar in timpul jocului sa stea izolat intr-o camera de ospiciu si sa dea indicatii prin telefon celui de pe banca privind lotul si tactica de joc. Ca valoare strict profesionala e clar peste Voina, dar oricum, departe de Europa moderna, foarte aproape de Europa bolsevica.

dtdr
dtdr  •  31 Martie 2012, 18:48

Felicitari Silcotub. Felicitari Tadici. Ce ai spus este adevarat. Nu numai la handbal ci in TOATE SPORTURILE din Romania, unde in conducerile acestora au ajuns numai oportunisti si NON VALORI. PACAT CA AU MAI RAMAS PUTINI ANTRENORI SI OAMENI CARE VREAU CU ADEVARAT SA FACA NUMAI SPORT !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează