SPORTURI  »  HOCHEI  »  PERFORMANŢĂ NEGATIVĂ

Fără Steaua!

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Finala Campionatului Naţional se va disputa în absenţa "roş-albaştrilor"

Premieră negativă pentru Steaua în sezonul 2007-2008. Echipa de hochei nu va lupta pentru titlu după cincizeci şi cinci de ani. Steaua a pierdut primul meci din cadrul etapei a şasea a Superligii în faţa celor de la HC Csikszereda cu 2-5 (0-2, 2-2, 0-1) şi s-a aruncat singură în afara luptei pentru laurii naţionali. Chiar dacă au intrat la începutul seriei de meciuri din Superliga Steaua era lider, cele patru înfrîngeri în faţa Sport Clubului şi sincopele din partidele cu HC Csikszereda au contat la spulberea visului celui de al 42-lea titlu naţional.

Ieri, steliştii erau obligaţi ca pe teren propriu să învingă echipa preşedintelui FRH, Janos Kurko. Şi azi să învingă din nou pentru a-şi asigura iar o finală cu rivalii de la Sport Club Miercurea Ciuc. Steliştii n-au reuşit ce şi-au propus, şi azi, de la ora 15:30, vor juca într-un meci fără miză. Jucătorii de la HC Csikszereda au pornit determinaţi să ajungă să lupte în premieră pentru titlul naţional. În prima repriză au fost singurii care au marcat, distanţîndu-se la 2-0. Partea de mijloc s-a încheiat la egalitate, cînd Steaua a dat speranţe în tribunele patinoarului Mihai Flamarapol. Elevii lui Marius Gliga n-au mai percutat atît de mult în ultima repriză, cînd harghitenii au mai înscris o dată. Finala Campionatului Naţional se va disputa între Sport Club Miercurea Ciuc şi HC Csikszereda.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  19 Februarie 2008, 02:00

SECUI, nu am spus prostii, am fost ironic, si mi-e greu sa cred ca nu ai remarcat. shtoia este, oricum, ca si desfiintata, iar explicatia (din punctul meu de vedere) este urmatoarea: oficialii clubului au declarat ca vor sa ia totul de la 0. asta inseamna investitii de ordin financiar. in Bucuresti nu se va "baga" nimeni ca sa sustina o echipa de cel putin 20 de jucatori, care oricum nu are unde sa se antreneze. am recitit ce ai scris vizavi de precedentul meu post si iti dau dreptate: nu vreau sa se desfiinteze sectia de hochei a clubului shtoia, pentru ca m-ar unge pe suflet mult mai mult sa vad cum este ciuca batailor.

 •  18 Februarie 2008, 22:34

baixinho vorbeste prostii. Nu-l bagati in seama. Nu pot sa spun ca-mi pare rau de steaua dar ar fi pacat sa se desfiinteze sectia de hochei. Este un club cu traditie, cu titluri castigate (unele furate, dar asta e...). Daca vrem un campionat mai bun avem nevoie de echipe. Sper ca vor fi din ce in ce mai multe orase si sponsori care vor urma exemplul Brasovului. Hajra Szereda, dar sa nu moara nici dusmanul.

 •  18 Februarie 2008, 15:21

a doua varianta dintre cele propuse de dany mi se pare cea mai buna de pus in practica.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează