HOCHEI  ·  CORONAVIRUS

COVID-19. Fostul președinte al Federației Române de Hochei anunță din nou că are coronavirus » Cum a fost prins cu minciuna prima dată

Tanczos Barna  // FOTO: facebook.com/tanczosbarna.szenator
Tanczos Barna // FOTO: facebook.com/tanczosbarna.szenator

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 11:09 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 12:12

Tanczos Barna (43 de ani), senator UDMR și fost președinte al Federației Române de Hochei, anunță din nou că are coronavirus, după ce în trecut i-a mințit pe polițiști că are virusul.

Într-o postare pe Facebook, Barna susține că are COVID-19, dar că se simte bine, fiind tratat în prezent de medici. 

„Cine mă cunoaște știe că îmi plac provocările. Poate, uneori, chiar într-un mod exagerat. Totuşi, aş fi renunţat la cea de astăzi. În mod special datorită grijii care o port familiei, copiilor şi părinților mei. A început ca o banală pneumonie, dar s-a aflat destul de repede că este cauzată de fapt de virusul COVID-19. PS: Mă simt foarte bine, lucrurile merg conform standardelor şi procedurilor”, a precizat senatorul UDMR.

A mințit Poliția că are COVID-19

Fost președinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, din 2008 până în septembrie 2013, când a demisionat, Barna s-a aflat în martie, la începutul stării de urgență, în centrul unui scandal.

Barna a fost prins la volanul mașinii sale cu o viteză peste cea legală, iar pentru a scăpa de amendă le-a spus polițiștilor că are COVID-19. Poliția a verificat informația și a aflat că acesta nici nu făcuse testul până la acea dată.

Pe 14 martie, m-a oprit poliția pentru depășirea vitezei, mergeam cu 81km/h, la 200 de metri de intrarea în localitatea Olteni. M-am oprit, a venit agentul de poliție la mine, am dat jos geamul. Știind că cu o zi înainte un coleg senator a fost declarat pozitiv, l-am avertizat pe domnul agent că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc să fac test.  

I-am spus textual că mă duc la București să fac test de coronavirus. Nu l-am mințit, i-am spus că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc la București să fac testul.
Tanczos Barna, la Digi 24, pe 19 martie

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și: Un interlop din Sibiu îl bănuia pe un tânăr că-i face ochi dulci iubitei lui. L-a prins într-o parcare, ce a urmat este crunt
Libertatea
Comentarii (1)
George Popa  •  12 Iulie 2020, 11:52

Distrugatorul hocheiului romanesc isi facea de cap si la Cimitirul din Uzun si acum cu covrigul, ca-i merge (are si caracter frumos, deh, el ii hungure).

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1