SPORTURI  »  JO 2012  »  RECLAMĂ

FOTO&VIDEO Mesaj impresionant la Jocurile Paralimpice: ”Sportului nu-i pasă ce şi cum eşti, ci că participi şi dai totul să cîştigi”

Foto: Reuters +12   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 31 august 2012 18:04

Într-o prelungire a Olimpiadei clasice, Londra găzduieşte între 29 august şi 9 septembrie Jocurile Paralimpice. Organizatorii promovează competiţia printr-un clip special, al cărui mesaj este cît se poate de sugestiv.

Vezi sus mai multe imagini de la Jocurile Paralimpice.

Cum sună acesta? ”Sportului nu-i pasă de unde eşti, dacă eşti bărbat sau femeie, înalt, slab, mare sau scund. Sportului nu-i pasă cum ai ajuns aici, cîţi bani cîştigi, ce crezi sau nu. Nu-i pasă dacă ai două picioare, un picior sau roţi. Sportului îi pasă doar că eşti aici, participi şi dai totul pentru a învinge”.

Vezi jos clipul dedicat Jocurilor Paralimpice.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
bombardierull
bombardierull  •  01 Septembrie 2012, 07:39

Ai citit Flavius Koczi ? Important e sa participi. Nu te duci pana acolo si spui ca nu ai nici o sansa la medalie si atunci nu concurezi. Uitate le fetele lor sa vezi cu cata indarjire concureaza. Sa-ti fie rusine! Ai vazut ca nu te-am uitat ?

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  01 Septembrie 2012, 00:01

Respect si admiratie pt ei! cand te uiti la unii ca sunt sanatosi tun si se mai si "pastileaza" ca sa castige bani,nu de dragul sportului,nu poti decat sa ai admiratie si pretuire pt acesti sportivi adevarati!

paiazze
paiazze  •  31 August 2012, 21:21

Si cand te gandesti ca altii plesnesc de sanatate si isi bat joc de viata lor si de cei din jur, cu "depresii", fandoseli si aiureli...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează