SPORTURI  »  JO 2012  »  MOZAIC

GALERIE FOTO Iubire ascunsă » Cele mai reprezentative imagini ale zilei la Jocurile Olimpice

Pe el nu îl ajută. Filippo Magnini e mereu alături de iubita sa la Jocuri, dar suferă în bazin. Campionul european en titre nu s-a calificat în finală la 100 m liber, avînd ieri al 19-lea timp în serii! // Foto: Reuters +6   FOTO
Pe el nu îl ajută. Filippo Magnini e mereu alături de iubita sa la Jocuri, dar suferă în bazin. Campionul european en titre nu s-a calificat în finală la 100 m liber, avînd ieri al 19-lea timp în serii! // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 01 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 august 2012 01:02

Pellegrini şi Magnini, frumoşii înotului italian, i-au păcălit pe paparazzi, sărutîndu-se în spatele prosopului.

Dublul F. Federica Pellegrini şi Filippo Magnini. Ea, 23 de ani, medalie de aur la Olimpiada trecută, plus alte 4 la Mondiale şi 4 la Europene. El, 30 de ani, dublu campion mondial, de 9 ori cel mai bun la CE.

Frumoşii îndrăgostiţi ai înotului italian care şi-au ascuns dragostea de paparazzi.

ALTE ŞTIRI DE LA OLIMPIADĂ:

Ameninţat cu moartea
Tom Daley, 18 ani, săritorul în apă britanic clasat al 4-lea la platformă 10 m sincron, a fost ameninţat cu moartea pe Twitter de un tînăr în vîrstă de 17 ani. Poliţia britanică l-a descoperit pe autorul mesajului şi l-a arestat. Daley este cel mai tînăr campion european din istorie, cîştigînd aurul continental la 13 ani.

Judo cu văl!
Federaţia Internaţională de Judo a cedat. Saudita Wodjan Ali Seraj, 18 ani, va concura vineri la categoria +78 kg purtînd pe cap tradiţionalul hijab. Tatăl judokăi ameninţase că îşi va retrage fata din competiţie dacă nu i se va permite să participe cu văl.

Bronz dispărut!
Timp de 10 minute, gimnaştii ucraineni au sărbătorit medaliile de bronz pe echipe. Numai că japonezii au depus un protest împotriva notării evoluţiei lui Uchimura la cal cu mînere şi au primit 0,700 puncte în plus. Suficient pentru a urca de pe 4 pe 2. Argintul era al lor. Iar britanicii au trecut pe 3 în faţa prinţilor William şi Harry. Aurul a fost cîştigat clar de China.

Olimpiadă înregistrată
Scandal la americani. Postul NBC, care a plătit 2,2 miliarde de dolari pentru drepturile TV ale Olimpiadelor din 2012 şi 2010 (de iarnă), a ales să nu prezinte live mai multe finale, inclusiv cele de înot, pentru ca înregistrarea să fie în SUA în prime-time. Telespectatorii, care ştiau deja rezultatele, au protestat vehement pe Twitter şi Facebook.

Din raliu la skeet
La 41 de ani, qatariotul Nasser Al Attiyah a cucerit ieri prima sa medalie olimpică la tir: bronz în proba de skeet (locul 1 a fost americanul Vincent Hancock). Al Attiyah este în acelaşi timp un extraordinar pilot de raliu, el cîştigînd în 2011 celebrul raliu Dakar.

Şi-a spart medalia!
Brazilianul Felipe Kitadai, locul 3 la judo (categoria 60 kg), nu s-a mai despărţit de medalia de bronz după concurs. Numai că, la duş, a scăpat-o pe gresie şi medalia s-a ciobit. A avut noroc însă: CIO l-a anunţat că îi va oferi o altă medalie.

5 ani închisoare
Heinz Jungwirth, fost secretar general al Comitetului Olimpic Austriac (OOC), a fost condamnat ieri la 5 ani de închisoare de către un tribunal din Viena. Principalul cap de acuzare: deturnare de fonduri. Jungwirth, oficial al OOC între 1982 şi 2009, a adus statului un prejudiciu de 3,3 milioane de euro.

508865-all-share-play.png

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
forumeer
forumeer  •  26 Septembrie 2012, 02:55

Hai ca deja mi se pare caraghioasa toata treaba asta cu bannerul. Am doar 3 intrebari pt autorul articolului si cei care-i dau dreptate: 1. Cum puteti voi, cei care ii criticati pe autorii bannerului, sau cei de la UEFA sa dovedeasca/dovediti ca stelistii se refereau la ACEL Eugen Grigore, "criminalul" ?!? Sunt tare curios, numele fiind unul comun. . 2. Grigore a omorat 24 de oameni. Ratko Mladic a masacrat cateva zeci de mii. La un meci al nationalei, in Giulesti, a aparut bannerul "Free Mladic". Care banner e mai "rau" si de ce cei cu Mladic nu au fost sanctionati? . 3. Voi cum ati fi procedat in situatia lui Grigore? Eu? La fel. Respect Eugen Grigore.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează