SPORTURI  »  JO 2012  »  MOZAIC

GALERIE FOTO Sport extrem » Cele mai tari imagini de la Olimpiadă

800 de metri fatali. Merve Aydin s-a accidentat, dar a încheiat seria de la 800 de metri +6   FOTO
800 de metri fatali. Merve Aydin s-a accidentat, dar a încheiat seria de la 800 de metri

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 21:29

Olimpiada se apropie de final. Fotografiile ei sînt însă în continuare proaspete şi inedite.

Sporturi neobişnuite, gesturi impresionante, nasuri însîngerate. Toate acestea alcătuiesc lumea diversă, fascinantă şi, pe alocuri, şocantă a Jocurilor Olimpice, ediţia 2012.

ALTE ŞTIRI DE LA JO:

În doliu
Ana Maria Brînză a primit ieri o veste tristă. Bunica sa a decedat, iar Ana s-a întors ieri în ţară pentru a participa la înmormîntarea acesteia. Vicecampioana olimpică de la Beijing trebuia să ajungă în ţară pe 13 august, alături de delegaţia României. La începutul anului, Ana l-a pierdut şi pe tatăl său.

Ciclist exclus
Belgianul Gijs van Hoecke, fotografiat în stare de ebrietate de presa engleză în noaptea de marţi spre miercuri, a fost exclus de la JO de oficialii ţării sale şi s-a întors acasă. Van Hoecke (20 de ani) s-a clasat pe locul 15 în proba de ciclism pe velodrom.

"Îmi pare rău. Nu era momentul potrivit. Dar după doi ani de muncă simţeam nevoia să mă relaxez. Ar fi trebuit să fac asta acasă şi nu la Londra. Ceea ce am făcut dăunează imaginii ciclismului pe velodrom. Voi accepta orice fel de sancţiune", a declarat Van Hoecke.

Ucraina defavorizată?
Premierul Ucrainei, Mikola Azarov, a declarat că deciziile incorecte ale arbitrilor au furat ţării sale şase medalii la JO de la Londra. "Deciziile arbitrilor sunt injuste. Ne-au privat de şase medalii", a spus şeful guvernului din Ucraina, citat de agenţia Interfax.

Ucrainenii sperau să aibă o prestaţie mai bună decât la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, atunci când au cucerit 27 de medalii, dintre care şapte de aur. Până în acest moment, Ucraina se află pe locul 19 în clasamentul pe naţiuni de la Londra, cu zece medalii.

Africa de Sud, reprimită la ştafetă
Ştafeta de 4x400 metri a Africii de Sud, eliminată în serii, a fost inclusă în finală după decizia juriului de apel. Sud-africanii au făcut apel după ce kenyenii au recunoscut că unul dintre alergătorii săi a împiedicat ştafeta sud-africană.

Africa de Sud, din a cărei ştafetă face parte şi Oscar Pistorius, primul sportiv cu picioarele amputate participant la JO, va alerga pe culoarul nouă în finala de azi. Pistorius era al treilea schimb, dar colegul său Ofentse Mogawane a căzut şi nu a mai putut termina turul de pistă.

Iniţial, Pistorius s-a luat cu mâinile de cap, dezamăgit, după care a trecut la marginea pistei, în dreptul liniei de sosire, pentru a-i aplauda şi încuraja pe reprezentanţii altor ţări.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează