SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 27-28

Alexandru Dedu a depistat problemele din jocul României cu Norvegia: "Acolo a fost făcută diferența"

Foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2016 00:15

Alexandru Dedu, președintele FR Handbal, a depistat punctele slabe ale naționalei noastre din înfrângerea cu Norvegia, scor 27-28. Totuși, mai avem o șansă la calificarea în "sferturi", condiția e ca Angola să bată Spania.

"Am văzut un meci tensionat cu miză mare pentru noi. O Norvegie care niciodată nu se va da la o parte. Diferența a fost făcută de câteva greșeli individuale. Paradoxal, noi am pierdut, dar procentajul aruncărilor la poartă ne este în favoare. Nu contest arbitrajul.

Sunt trist, dar sunt mândru de aceste fete care s-au bătut și au dat tot ce au putut în acest meci. Cred că ratatul singur cu portarul și scăpatul mingii a dat posibilitatea nordicelor să se distanțeze. Șansele ca Angola să câștige sunt mici, bineînțeles că nu se vor da la o parte, dar trebuie să fim pozitivi", a declarat Alexandru Dedu la TVR 1.

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
guyencea
guyencea  •  15 August 2016, 10:30

Greselile individuale in situatii clare cu portarul advers ne-au terminat! Suturile în bara!

tihi
tihi  •  15 August 2016, 09:39

Prea multe comentarii pentru un adavar incontestabil: nu poti castiga cu adversare puternice cu doua jucatoare de certa valoare :Neagu si Ungureanu.Fiecare adversar a avut in componenta 4-5 jucatoare de inalta clasa mondiala,care au facut legea pe teren.Trebuie sa recunoastem,ca nu poti avea pretentii la medalii atunci cand esti invins de Angola sau pierzi un meci cu 13 goluri(Brazilia-Romania 26-13).Chiar Angola, la meciurile pe care le-a pierdut a demonstrat ca joaca la un nivel tehnic mai inalt ca noi(revedeti meciurile lor cu Brazilia si Spania).Este necesar sa ridicam nivelul calitativ a campionatului nostru intern,care la fel este inferioara unor tari ca Norvegia,Germania,Franta,Ungaria...etc.Doar cu noroc si ambitie nu poti castiga mereu!!!!Clasamentul mondial confirma real situatia sportului ramanesc...chiar clasamentul de la Rio,locul 32 momentan,arata ca sintem pe un drum descendent.Trebuie regandit intreaga activitate sportiva nationala,iar acum demisii din partea ministrului sporturilor si a conducerii comitetului olimpic national.

icsk
icsk  •  15 August 2016, 01:54

D-le Dedu! Nimic despre schema de joc si anterenor? Doar fetele au o responsabilitate? Astae tot ce este de spus?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează