Aproape de tragedie! :O Ce putea să păţească o sportivă britanică atunci cînd a chemat liftul la Soci

Echipa de bob a Marii Britanii, foto: reuters
Echipa de bob a Marii Britanii, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 februarie 2014 11:58

Wowzers! @paulawalkerGB nearly didn't have her brakewomen after walking out into this! pic.twitter.com/7AzRxRsioX

Mulţi jurnalişti şi reporteri prezenţi la Soci s-au plîns de camerele în care au fost cazaţi, însă provocările se pare că nu s-au încheiat.

Rebekah Wilson, sportiva responsabilă să frîneze în echipajul de bob feminin a Marii Britanii, a fost surprinsă de ce a găsit cînd s-au deschis uşile la lift. Poza postată pe twitter arată cum liftul nu a venit cînd a fost chemat, dar uşile s-au deschis, iar atleta era cît pe ce să păşească în casa liftului.


Alt bober a spart uşa de la duş
Johnny Quinn, unul dintre reprezentanţii Statelor Unite la Jocurile Olimpice de la Soci, a avut parte de o surpriză neplăcută ieri dimineaţă. Sportivul care va concura în proba de bob s-a trezit blocat în baie. După mai multe tentative de a deschide uşa, americanul n-a mai rezistat şi a spart uşa!

Quinn, 1,83 m înălţime şi 100 de kilograme, e un fost jucător de fotbal american şi fost sprinter, astfel că n-a avut deloc probleme în a face o gaură prin care să iasă. Vezi aici cum arată uşa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mihaid2014
mihaid2014  •  09 Februarie 2014, 21:28

Manipulare mediateca prin agentii de stiri, iar ziarele de sport din Romania de tipul tabloidelor CAncan le preia pe principiul sa avem si noi ceva de senzatie, aduce audienta. Nu va este clara ca este un razboi mediatic intre SUA si Rusia, prin care americani vor sa arate cat de nepregatiti sunt rusi,dar oftica lor e alta. Rusii s-au pregatit asa de bine in ce priveste securitatea, ca americani de oftica ca nu afla strategia lor importiva teriorismului, denigreaza imaginea olimpiadei. Incidente se intimpla peste tot dar nu le generati la nivel de stire mondiala gen Breaking NEWS. Pardon va inteleg faceti parte din grupul intact, la voi totul e NEWS...

celceeste
celceeste  •  09 Februarie 2014, 15:05

cred ca astia sunt sabotati. americani si britanici. doar lor li se intampla:)) bombele de prin irak cine le-a gasit oare? tot ei! clar ca oamenii astia se pricep! ;) ma gandesc la world trade center, la oamenii ce au coborat cu blocul, nu cu liftul ca aici. nu-mi plac rusii, dar, totusi, n-au facut zgarie nori, piste pentru avioane, ori finish-uri de maraton cu bombe... si nu lacrimogene.

cristy82
cristy82  •  09 Februarie 2014, 12:24

Bai cretinoizilor! Dati toate cacaturile de stiri dar nu faceti un articol cat de cat despre sportivii nostri peezenti la olimpiada si despee sacrificile lor. Sunteti penibili! Si ce? A murit aia?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează