Un sportiv american salvează cîţiva cîini de pe străzile din Soci

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 12:47

puppy love is real to puppies. pic.twitter.com/krauCUPjOg

Americanul Gus Kenworthy, medaliatul cu argint din proba de schi acrobatic, a găsit pe străzile din Soci nişte căţei fără stăpîn.

Pozele postate pe Twitter cu riderul şi cu puii de animal au stîrnit simpatie în toată lumea. Mai ales cînd sportivul a declarat că şi-ar dori să-i ia pe căţeluşi şi să-i ducă acasă la el, în Telluride, Colorado. Kenworthy a anunţat deja că a făcut deja programări la veterinar pentru a-i vaccina pe cei patru căţei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ice80
ice80  •  14 Februarie 2014, 14:39
Postat de catalin931 pe 14 Februarie 2014, 12:00

Pai in cazul asta, hai sa organizam si noi peste 4 ani Jocurile Olimpice de iarna in Bucuresti, poate asa scapam si noi de comunitari.

Ca noi nu suntem in stare de gesturile pe care le fac ei...asteptam tot timpul ca altii sa faca ce putem face si noi. Daca am fi mai responsabili si mai civilizati nu am fi ajuns in situatia asta. Vom fi un popor civilizat cand pe strada nu vor mai agoniza animale, de foame, batute, calcate de jeepurile noastre faimoase, carora nu le functioneaza frana la vederea unui animal, si cand vom intelege ca si ele trebuie ingrijite si protejate.

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  14 Februarie 2014, 12:57

Respect Gus! de-ar fi asa oameni peste tot,,,, planeta asta ar fi un loc mai bun de trait!

bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  14 Februarie 2014, 12:21

Salveaza cativa caini, ba cretinule, caini, cu un i, baga-ti-ai pula-n ma-ta de jegos analfabet.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează