SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  BEIJING 2022

LIVEBLOG Ce fac românii la Jocurile Olimpice de la Beijing » Andreea Grecu, prestație bună la monobob

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 08:20 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 10:28

Românii continuă și duminică să concureze la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. 3 sportivi iau azi startul în competiție. Andreea Grecu, la monobob feminin și Alexandru Ștefănescu la slalom uriaș masculin au concurat deja, în timp ce, Mihaela Hogaș va participa la proba de patinaj viteză 500 de metri, începând cu ora 16:00.

UPDATE 10:15 » Alexandru Ștefănescu, locul 32 la slalom uriaș masculin

Ștefănescu a concurat în manșa secundă a probei de slalom uriaș la schi alpin, terminând cursa cu timpul de 1:19.01. Cumulat, după cele două manșe, românul a avut un timp de 2:33.21, calsându-se pe locul 32.

„Aurul” a fost câștigat de elvețianul Marco Odermatt, cu un timp de 2:09.35, în timp ce pe podium s-au clasat Jan Kranjec (Slovenia) și Mathieu Faivre (Franța).

UPDATE 06:00 » Alexandru Ștefănescu, locul 38 în prima manșă la slalom uriaș masculin

Alexandru Ștefănescu a concurat în proba de slalom uriaș la schi alpin, reușind un rezultat pozitiv. Acesta s-a clasat pe locul 38 cu un timp de 1:14.20, calificându-se în manșa secundă

Cursa s-a desfășurat pe un viscol mare, motiv pentru care doar 54 de schiori din 89 au reușit să termine prima manșă

Manșa secundă a fost reprogramată la ora 9:00 din cauza ninsorii abundente din China.

UPDATE 05:45 » Andreea Grecu, locul 9 în manșa secundă la monobob

După ce a concurat în această dimineață în prima manșă a probei de monobob, terminând pe locul 11 din 20, cu un timp de 1:05.56, Alexandra Grecu a luat startul și în manșa secundă.

Acolo, a reușit să-și îmbunătățească prestația, terminând pe locul 9, cu un timp de 2:11.27. Sportiva noastră s-a calificat mai departe în manșa a 3-a, ce se va desfășura luni dimineață.

Citește alte știri despre Jocurile Olimpice

O fostă campioană olimpică îi acuză pe adulții din jurul Kamilei Valieva, patinatoarea depistată pozitiv la numai 15 ani: „Ei trebuie să plătească!”
PATINAJ ARTISTIC
O fostă campioană olimpică îi acuză pe adulții din jurul Kamilei Valieva, patinatoarea depistată pozitiv la numai 15 ani: „Ei trebuie să plătească!”
Scandal în lotul SUA de snowboard! Antrenorul e acuzat de abuz sexual: „Poza sportivele dezbrăcate” + Acuze de rasism către un coleg
JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ
Scandal în lotul SUA de snowboard! Antrenorul e acuzat de abuz sexual: „Poza sportivele dezbrăcate” + Acuze de rasism către un coleg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  13 Februarie 2022, 10:11

Bravo lor, chiar sunt rezultate destul de bune.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează