SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Mesajul Ninei Stojanovic, după abandonul lui Novak Djokovic din finala mică la dublu mixt: „Doar eu știu ce-am simțit”

Nina Stojanovic și Novak Djokovic, la Jocurile Olimpice
Foto:GettyImages
Nina Stojanovic și Novak Djokovic, la Jocurile Olimpice Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021 19:29 / Actualizat joi, 05 august 2021 20:15

Novak Djokovic a venit la Tokyo încrezător că va pleca acasă cu cel puțin o medalie, însă marele campion sârb a pierdut șansa atât la simplu, cât și la dublu mixt, probă în care făcea echipă cu Nina Stojanovic.

Nina Stojanovic și Novak Djokovic au avut posibilitatea să lupte pentru medalia de bronz la Jocurile Olimpice, dar liderul ierarhiei ATP a decis să abandoneze.

Sârbul a luat decizia din cauza oboselii acumulate din cauza disputării a unui număr mare de meciuri într-un timp scurt, dar și ca urmare a faptului că jocul pentru medalia de bronz la dublu mixt se disputa imediat după finala mică la simplu masculin, unde Novak Djokovic a fost învins de Pablo Carreno Busta.

Nina Stojanovic, prima reacție după abandonul lui Nole

La cinci zile de la acel moment, Nina Stojanovic a oferit o primă reacție. Jucătoarea de tenis din Serbia și-a arătat dezamăgirea că nu a putut lupta pentru medalia de bronz.

„Nu aveți idee cum m-am simțit când am realizat că nu pot să joc în cel mai important meci al vieții mele. Doar eu știu asta. Acest eveniment mi-a oferit o mulțime de emoții și mi-a adus fericire. 

Sunt foarte recunoscătoare pentru șansa de a fi printre cei mai buni atleți din lume, pentru onoarea de a juca pentru Serbia alături de cel mai mare tenismen din istorie”, a scris Stojanovic pe Instagram.

Cittiți alte știri din Tenis:

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în „sferturi” la Winners Open » E singura sportivă din România rămasă în competiție

Rafael Nadal a reușit un punct nebun la Washington! Dar sunt griji: „Mi-aș dori să nu mă mai doară piciorul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  07 August 2021, 04:21

Cand esti atat de sus, cand esti ZEU, cand alegi initial o partenera pentru o medalie "suplimentara" ...tu stiind ca scopul tau primordial este sa fii campion olimpic si nu ti-a iesit, ce faci ? Rupi visele ?? TU erai locomotiva Tu erai ZEUL, nu EA. Si cand te enervezi, pleci. OK. MARE SARB. Vezi ca toata istoria poporului tau nu prea arata asa. De astazi incolo, nu mai esti legenda oricate meciuri mai castigi... esti doar...slab...

badeadorian
badeadorian  •  05 August 2021, 22:13

Nole a facut o greseala imensa ... si-a batut joc de munca si sperantele compatrioatei pentru simplu motiv ca a ratat un obiectiv personal . Cel plin de titluri si bani a calcat in picioare trairile unui sportiv dintr-un egoism greu de acceptat . Nole era un sportiv imens ...acum a devenit un sac de recorduri si de bani ... atat !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close