SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Explicația lui Novak Djokovic, după criza de nervi de la Jocurile Olimpice: „Ce pot să mai spun acum? Nu e normal”

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost învins de Pablo Carreno-Busta (30 de ani, 11 ATP) în meciul pentru bronz de la Jocurile Olimpice, scor 4-6, 7-6(6), 3-6.  Sârbul s-a retras ulterior din finala mică a probei de dublu mixt.
Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost învins de Pablo Carreno-Busta (30 de ani, 11 ATP) în meciul pentru bronz de la Jocurile Olimpice, scor 4-6, 7-6(6), 3-6. Sârbul s-a retras ulterior din finala mică a probei de dublu mixt.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 17:54 / Actualizat duminica, 01 august 2021 00:12

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost învins de Pablo Carreno-Busta (30 de ani, 11 ATP) în meciul pentru bronz de la Jocurile Olimpice, scor 4-6, 7-6(6), 3-6.  Sârbul s-a retras ulterior din finala mică a probei de dublu mixt. 

Novak Djokovic, considerat jucătorul cu cel mai puternic psihic din circuit, a clacat în ultimele două zile. A pierdut trei meciuri consecutive, două în proba de simplu și unul în cea de dublu mixt. Sârbul admite că a ajuns la capătul rezervelor de energie. 

Novak Djokovic, după înfrângerile de la Jocurile Olimpice

„Îmi pare rău că nu am adus Serbiei o medalie. Am ratat ambele oportunități, la simplu și la dublu mixt. În ultimele două zile nivelul tenisului meu a scăzut, pentru că sunt extenuat fizic și mental, dar nu regret că am venit la Jocurile Olimpice. 

Am suferit înfrângeri dureroase și aici, și la alte turnee mari, dar aceste înfrângeri mereu m-au făcut mai puternic”, a spus Djokovic, conform Marca. 

VIDEO Novak Djokovic, criză de nervi în finala mică de la Jocurile Olimpice

Novak Djokovic a vorbit și despre momentul tensionat din timpul partidei cu Pablo Carreno-Busta: „Ce pot să mai spun? E ceva ce se întâmplă în încărcătura meciului, nu e normal, dar se întâmplă. Îmi prezint scuzele, dar suntem oameni, în unele momente e greu să te controlezi”.

Novak Djokovic: „Presiunea este un privilegiu”

În urmă cu câteva zile, Djokovic comenta într-o notă total diferită abandonul gimnastei Simone Biles. Sportiva din Statele Unite ale Americii admitea că presiunea este mult prea mare și că trebuie să aibă grijă de sănătatea ei mintală. 

Presiunea este un privilegiu. Fără presiune nu există sport profesionist. Dacă vrei să fii în vârful sportului, trebuie să începi să înveţi cum să faci faţă presiunii. Şi cum să faci faţă acelor momente de pe teren, dar şi din afara lui, toate aşteptările.
- Novak Djokovic, după retragerea lui Simone Biles

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

Simone Biles s-a retras de la alte două finale la Jocurile Olimpice

Peste un milion de dolari pentru medalia de aur! Cum se va schimba viața filipinezei Hidilyn Diaz după Jocurile Olimpice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează