SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  JOCURILE OLIMPICE

Primele mari surprize: Spania, cu 6 titulari de la Euro 2020, egal cu Egipt. Franța, spulberată de Mexic!

Spania a avut 6 oameni importanți ai naționalei mari, foto: Imago
Spania a avut 6 oameni importanți ai naționalei mari, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2021 14:17 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 17:09

Spania a avut 6 oameni importanți ai naționalei mari, semifinalistă la Euro 2020, inclusiv Pedri, dar nu au trecut de egipteni (0-0). În timp ce Franța, cu Gignac și Thauvin la Jocuri, a fost învinsă clar de Mexic, 1-4!

De-abia a început turneul de fotbal masculin al Olimpiadei, astăzi s-au jucat primele meciuri, și deja s-au înregistrat două mari surprize.

De ce s-a dus Mirel Rădoi la Tokyo?! Remus Răureanu: „Ce selecționer mai face asta? De ce nu a lăsat pe alții la o competiție de mâna a 3-a?”
ROMÂNIA
De ce s-a dus Mirel Rădoi la Tokyo?! Remus Răureanu: „Ce selecționer mai face asta? De ce nu a lăsat pe alții la o competiție de mâna a 3-a?”

2 accidentați încă din prima repriză la spanioli: Mingueza și Ceballos

În grupa C (Saporro), Spania a avut pe teren, încă de la startul partidei cu Egiptul, toți cei șase jucători care au evoluat pentru La Roja la Euro 2020: portarul Unai Simón, fundașii Eric García și Pau Torres, mijlocașul Pedri și atacanții Dani Olmo și Mikel Oyarzabal. 

Plus cei trei de peste 23 de ani: cunoscuții Asensio, Ceballos (ambii Real) și Merino (Sociedad).

Totuși, după ce a pierdut doi oameni importanți încă din prima repriză (Mingueza, leziune musculară, și Ceballos, accidentat la gleznă în urma unui tackling periculos), echipa iberică nu a reușit să străpungă defensiva adversă. Doar 0-0, la final.

Franța a primit patru goluri într-o repriză

În grupa A (Tokyo), Franța lui Gignac (35 de ani) și Thauvin (28) a fost spulberată de Mexic (1-4). 

După o primă repriză în care nu s-a înscris deloc, "aztecii" s-au distanțat rapid la reluare: Vega (47) și Córdova (55). „Cocoșii” au redus diferența (Gignac 69 penalty), dar au cedat total în final, primind încă două goluri: Antuna (80) și Aguirre (90+1).

Argentina, învinsă de Australia

Nici Argentina nu a avut mai mult noroc. A pierdut, scor 0-2, cu Australia, în prologul grupei C, din care mai fac parte Spania și Egipt. De asemenea, Brazilia a învins-o pe Germania, 4-2, în partida zilei de la Jocurile Olimpice (grupa D).

Citește și: 

Mâna dreaptă a lui Răzvan Burleanu sfidează regulile la Tokyo » Imaginea surprinsă de fotoreporterul GSP

Surpriză uriașă în primul meci din grupa României la Jocurile Olimpice » Casele de pariuri nu le dădeau nicio șansă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  22 Iulie 2021, 16:52

E scandalos din partea forurilor diriguitoare ale fotbalului sa programeze doua mari turnee...in aceiasi vara!Mai ales ca jucatorii profesionisti sunt storsi de puteri dupa campionatele interne si cupele europene,sudamericane sau asiatice!Iata de ce tari ca Franta-campioana mondiala-sau Spania-fosta campioana mondiala-au optat sa trimita la turneul olimpic niste selectionate de... rezerve la echipe de mijlocul clasamentului!

radu_mihai
radu_mihai  •  22 Iulie 2021, 16:27

Ce surpriza, tocmai pt ca multi jucatori au jucat si la Euro si in campionate puternice, fara sa aiba vacanta, face sa nu fie o surpriza, vreti toti ca jucatorii sa fie roboti, plus conditiile meteo, fusul orar...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează