SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

În 2015 a fost doar încălzirea » Rossi lansează provocarea pentru Lorenzo şi Marquez: "Anul ăsta pot fi şi mai bun"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 14:24

Entuziasmul lui Valentino Rossi pentru următorul sezon de MotoGP e la cote maxime. Pilotul italian de la Yamaha va împlini 37 de ani în februarie, dar se simte ca un puşti la început de carieră.

A trecut peste dezamăgirea imensă de a pierde titlul în ultima cursă a sezonului, în fața colegului de la Yamaha, Jorge Lorenzo, iar acum pregăteşte sezonul viitor cu gîndul la obţinerea celui de-al 10-lea titlu din carieră.

"În 2016, pot să păstrez ritmul din sezonul trecut, ba chiar și să-l îmbunătățesc. Nu sînt îngrijorat pentru că voi împlini 37 de ani. Dacă analizezi, între 36 și 37 de ani nu e nici o diferență.

Cu fiecare nou an începe o altă poveste. Ce se va întîmpla în 2016 va depinde foarte mult de motivația pe care o voi avea, dar și de cum se va prezenta Yamaha și cum ne vom adapta la pneurile Michelin. Eu voi fi același dintotdeauna, dispus să dau maximum".

 "Valentino încă se bucură de acest sport. A trecut peste dezamăgirea din cursa de la Valencia și abia așteaptă să concureze iar. După finalul sezonului era foarte trist. Nu l-am mai văzut niciodată așa. Dar acum e bine. Proiectele lui, obiectivele sînt mari. E gata să se distreze din nou. Îi place strategia, îi place să inventeze mereu cîte ceva, să vină cu ceva nou, să studieze adversarii. Cînd deziluzia pentru sezonul trecut a trecut, i-a revenit dorința de a urca din nou pe motocicletă" Stefania Palma, mama lui Rossi 

Playtech: ȘOC! Șeful băncii austriece care deține BCR România, mesaj pentru politicienii români! HALUCINANT ce a spus


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează