NOUTATI AUTO  ·  TESLA

Elon Musk, anunț ISTORIC despre mașinile Tesla: „Sincer, m-a șocat și pe mine!”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 10:18

Elon Musk, finanțator și CEO al Tesla, a vorbit despre un anunț-șoc pe care compania americană îl va face în aprilie 2020, în ceea ce privește producția de baterii auto, o componentă esențială a strategiei Tesla. 

Elon Musk spune că a sesizat care e una dintre problemele importante în producția de mașini electrice a companiei americane: bateriile auto. Americanul în vârstă de 48 de ani e convins că Tesla a găsit răspunsul și că acesta va uimi lumea auto în aprilie, la finalul primului trimestru de producție, când va avea loc „Ziua Bateriei”, dedicată tehnologiei din domeniu, și compania americană va face dezvăluirile. 

Elon Musk: „Tesla va face un anunț major în aprilie”

„Ne vom concentra pe creșterea producției de baterii, pentru că e fundamentală. Dacă nu facem asta, ajungem să plimbăm mașina din fabrică în fabrică și asta înseamnă de fapt că nu crești producția”, a început americanul.  

„Lucrăm cu parteneri-cheie precum Panasonic, iar relația noastră cu această companie este excelentă. Sunt partenerii noștri buni de mulți ani. Mai avem înțelegeri mai mici cu LG și CATL. Avem o strategie foarte cuprinzătoare. Suntem foarte implicați în tot ceea ce ține de baterii, celule de baterii etc”, a explicat Elon Musk.  
 

Americanul a vorbit și despre experiența de peste un deceniu a Tesla în ceea ce privește bateriile. „Știm cum să lucrăm cu ele, ce vor în condiții meteo diferite, în medii diferite și în regimuri de încărcare diferite. Chiar ne pricepem la baterii, e noul nivel. Vom vorbi mai multe de Ziua Bateriilor, în aprilie. Atunci, multe întrebări ale oamenilor își vor găsi răspuns. Va fi ceva foarte interesant și va șoca lumea, fiindcă știu că m-a șocat pe mine. Deci va fi destul de tare”.  

Citește și:Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×