NOUTATI AUTO  ·  EVENIMENT

Elon Musk explică momentul penibil de la evenimentul de prezentare a Tesla CYBERTRUCK

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 10:23

TESLA CYBERTRUCK, noul proiect al lui Elon Musk, a intrat pe piață, însă incidentul petrecut la evenimentul nerfericit de la evenimentul de prezentare continuă să stârnească reacții diverse.

Potrivit hotnews.ro, Elon Musk a încercat să justifice fail-ul de la evenimentul de lansare, explicând că lovitura de baros ațintită asupra ușilor mașinii ar fi trebuit să aibă loc după aruncarea bilelor metalice în geamuri, nu invers, așa cum s-a întâmplat.

+8 FOTO

Moment penibil la testul balistic

În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe șeful departamentului de design de la Tesla și l-a invitat mai întâi să lovească cu un baros ușile mașinii, iar apoi să arunce cu o bilă metalică în geam, informează Libertatea.

Bila a reușit să spargă geamul, chiar dacă nu a trecut prin el. Elon Musk a fost auzit înjurând, apoi a spus: „Este loc de îmbunătățire”.

Vezi și: 

Elon Musk a prezentat Tesla Cybertruck! Moment PENIBIL: i-au explodat geamurile când Musk făcea un experiment de rezistență! Cât costă și ce autonomie are pick-up-ulGestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (1)
pain89  •  26 Noiembrie 2019, 10:47

Nu vedeți ca ala cu barosul da cu o sete în primu geam după care în mașină își retrage ușor mana clar ca a lovit mai ușor, după ce ca arata ca un cosciug mai vor sa și păcălească lumea cu dotări imaginare.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1