SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  INVESTIȚIE

Investiție germană de 200 de milioane de euro în România! Mișcare majoră pe piața mașinilor electrice

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 21:13 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 21:27

Compania germană Draxlmaier are un plan de investiții de 200 milioane euro pe următorii 6 ani, în vestul României, la Timișoara. 

Proiectul constă și într-un într-un sistem de asamblare a bateriilor pentru mașinile hibrid ale unui producător de automobile premium începând cu 2022, scrie publicația ziuadevest.ro. Investiția mamut va fi atât în sisteme de producție, cât și în clădiri noi și alte depozite. 

VIDEO Ce e „regula fermoarului”, soluția ingenioasă necunoscută de șoferii români: „De-asta stăm ca fraierii în trafic! Trebuie predată în școli”
GSP LIVE
VIDEO Ce e „regula fermoarului”, soluția ingenioasă necunoscută de șoferii români: „De-asta stăm ca fraierii în trafic! Trebuie predată în școli”

Investiție germană de 200 de milioane de euro în România!

„Prin proiecte inovatoare în domeniul electromobilității, Draxlmaier Timișoara va crea peste 1.000 de locuri de muncă pentru specialiști în tehnologii de top și procese de producție la cele mai înalte standarde din industria auto. (...) Suntem mândri că fabrica din Timișoara este nominalizată să joace un rol cheie în strategia globală de E-mobility a Draxlmaier Group”, spune Dr. Alexander Schubel, Directorul General de operațiuni al companiei. 

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, și-a exprimat sprijinul, notează sursa citată: „Primăria Timișoara susține toate investițiile în tehnologii verzi, nepoluante și ne bucurăm că Draxlmaier Group a ales orașul nostru pentru construirea unei astfel de fabrici moderne. Creșterea semnificativă a capacității de producție va crea numeroase locuri de muncă și va avea un impact puternic pe termen lung asupra economiei orașului și a mediului universitar. Noi, ca autoritate locală, vom susține în continuare compania în toate etapele de implementare ale proiectului”. 

Citește și: 

Veste proastă pentru bucureșteni: vor plăti de 7 ori mai mult pentru locul de parcare!

Nemții de la Volkswagen, moment penibil la prezentare: au confundat România cu Marea Neagră

Dezvăluiri la 30 de ani după coșmarul cu Suedia » Atenție, limbaj licențios! „«Prostul ăla de Balint m-a băgat în că**t, f***-l în gură să-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasă!”

Camerele TV s-au îndreptat imediat către Țiriac Jr. » Gestul făcut în timp ce Sorana Cîrstea, iubita lui, pierdea semifinala de la Dubai


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează