SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  ONLINE

Ultima tehnologie » Cum îți poți cumpăra online o mașină în 10 minute

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2015 12:22

BMW Marea Britanie a lansat un serviciu online complet şi unic, unde clienţii îşi pot alege, plăti şi cumpăra online automobilul dorit.

În aproximativ 10 minute, cu doar cîteva clickuri, clientul respectiv își poate cumpăra BMW-ul dorit în orice moment al zilei și în orice zi a săptămînii.Totul este pus la punct online, inclusiv specificațiile de plată.

De asemenea, acesta poate stabili și data pentru un un test-drive dacă dorește, fiind disponibilă întreaga gamă de produse BMW. Totodată există și opțiunea să primești consultanță prin webchat, e-mail sau telefon, consilierea personală fiind oferită între orele 8:00 și 22:00.

Călătoria online începe cu aplicaţia "Find your BMW", unde patru întrebări simple ajută clienţii să-şi găsească modelul ideal. Apoi urmează configurarea automobilului pe bmw.co.uk, ceea ce oferă clienţilor o modalitate cuprinzătoare, dar simplă, de a-şi construi automobilul pe care îl doresc.

»Cu un click pe butonul "Buy your BMW" clientul selectează dealerul şi îi este oferită opţiunea unui automobil existent cu o dată rapidă de livrare, înainte de a alege metoda preferată de finanţare. Clientul poate finaliza achiziţia cu dealerul ales în showroomul Retailer Online.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează