SPORTURI  »  OLIMPIADA 2008  »  JOCURILE OLIMPICE

Aur de 100.000 de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Cei 65 de sportivi români care vor lua startul la Jocurile Olimpice de la Beijing au şansa să fie recompensaţi cu un premiu record! Preşedintele COSR, Octavian Morariu, a pregătit 100.000 de euro pentru fiecare medalie de aur! După 19 medalii în 2004 la Atena, dintre care 8 de aur, şefii de la COSR au gânduri mari pentru Jocurile Olimpice la Beijing şi văd mare parte din reţeta succesului în recompensele materiale.

"O medalie de aur cu totul va ajunge la 100 000 de euro în afară de premiile pe care le dau cluburile. Este cea mai bine plătită medalie vreodată."

Octavian Morariu

"Premiile mari, mai mari decât au fost până acum, ne bucură lucrul ăsta şi ne motivează şi mai mult, asta nu înseamnă că vom munci mai puţin decât în anii trecuţi"
Marian Drăgulescu

Din 1924, de la prima ediţie a Jocurilor Olimpice desfăşurată la Paris, România a obţinut 284 de medalii, dintre care 82 de aur.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  21 Februarie 2008, 13:36

cea mai mare vrajeala posibila...si stiti de ce...pentru ca nu avem nici o sansa la nici o medalie de aur la aceasta olimpiada(atletism,gimnastica,caiac-kanoe,box=0!!!) Nu mai avem nici un sportiv de o super mare valoare! Am auzit ca "U" Cluj o sa castige 45 mil $ daca ia campionatu anu asta :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close