RUGBY  ·  COVID-19

Alin Petrache, președintele Federației de rugby, se gândește la un scenariu groaznic: „Dacă jucătorii au avut coronavirus cu Georgia?”

„Stejarii” au pierdut categoric meciul cu Georgia din 1 februarie
„Stejarii” au pierdut categoric meciul cu Georgia din 1 februarie

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 10:35

Alin Petrache (43 de ani), președintele Federației Române de Rugby, face o dezvăluire îngrijorătoare, în plină pandemie de coronavirus.

Potrivit spuselor lui Petrache, care a fost invitat la o emisiune TV, acesta se gândește dacă nu cumva mai mulți dintre componenții lotului „stejarilor” au fost infectați cu noul tip de coronavirus înaintea meciului cu Georgia din 1 februarie

Atunci, partida a fost la un pas să nu se dispute după ce mai mulți jucători au acuzat simptome de răceală. 

Alin Petrache: „Ne gândim dacă a fost coronavirus”

„Am avut o campanie cu peste 60 de jucători rulați de selecțíonerul Andy Robinson. Am început în Georgia, la Tbilisi, cu mai mulți jucători gripați, la un pas să nu jucăm partida. 

Acum, stăm să ne gândim dacă nu o fi fost coronavirus. O să aflăm curând pentru că există teste care pot demonstra dacă s-au declanșat anticorpii și dacă a existat așa ceva atunci în Gruzia”, a spus Alin Petrache, la TVR Sport.

România, înfrângere clară în meciul cu Georgia 

Debutul României în noua ediție a Rugby Europe Championship a coincis cu primul meci al englezului Andy Robinson pe banca tehnică a „tricolorilor". 

Fostul selecționer al Angliei și al Scoției nu a avut parte însă de un start fericit cu „stejarii". Pe 1 februarie, România a început cu stângul în noua ediție a REC, suferind o înfrângere categorică la Tbilisi, contra Georgiei (13-41), după 1-6 la eseuri.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (3)
fibra  •  16 Aprilie 2020, 13:54

Daca aveau ei si noi nu,tot ne rupeau in bataie.Nu avem deloc baza de selectie.E un sport foarte dificil si platit prost.

Nicolae Tudosie  •  16 Aprilie 2020, 12:54

Petrache, dispari. Rugby-ul s-a dus in cap de cand esti la carma lui.

deusdat  •  16 Aprilie 2020, 11:58

La ce ne-or fi folosind toți acești selecționeri străini superplătiți din handbal, baschet, rugby, dacă nu avem jucători? De ce federațiile risipesc banii pe salarii umflate în loc să-i folosească pentru formarea tinerilor jucători? Probabil pentru ca oficialii să aibă pretextul de a-și trage și ei mălai mult și gipane scumpe. Dar GSP n-are nimic de spus, că e doar sport, iar politica e mai pasionantă...

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1