SPORTURI  »  RUGBY  »  CM RUGBY // AUSTRALIA - GEORGIA 27-8

AUSTRALIA - GEORGIA 27-8 // VIDEO Antrenorul „Wallabies” trimite săgeți spre Anglia: „Spunea că zeii taifunului i-au zâmbit...”

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 22:43

Australia a obținut vineri o izbândă muncită în fața Georgiei, scor 27-8, în meciul din grupa D a Cupei Mondiale disputat pe Shizuoka Stadium Ecopa. 

Odată încheiată partida, antrenorul Australiei, Michael Cheika, a adus în discuție Anglia, adversarul din „sferturi” al echipei sale. Englezii au călătorit mai repede în sud, spre Oita, unde e programat duelul, după ce ultimul lor meci din grupa C, cu Franța, a fost anulat din cauza taifunului Hagibis. 

„Antrenorul lor a spus că va fi un avantaj, că zeii taifunului i-au zâmbit. Au avut cea mai bună pregătire, așa că ar fi bine să iasă pe teren și să câștige”, a ironizat Cheika.

 Sâmbătă se joacă doar Irlanda-Samoa, în grupa A, la Fukuoka.

Vezi și: 

Taifunul Hagibis provoacă mari probleme la Mondialul de Rugby » Două meciuri, decise la „masa verde”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează