SPORTURI  »  RUGBY  »  ANGLIA

Cătălin Fercu s-a transferat la vicecampioana Angliei: ”E o nouă etapă în cariera mea de sportiv”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 00:26

Cătălin Fercu, fundaşul "naţionalei" României şi al RCM Timişoara, va juca la vicecampioana Angliei, Saracens. Internaţionalul de 28 de ani va evolua la unul dintre cele mai puternice cluburi ale Europei, o formaţie care luptă pentru a cîştiga trei trofee: Aviva Premiership, Cupa Angliei şi European Champions Cup.

Fercu a fost cu noua sa echipă pentru a susţine teste, în această primăvară, şi a încîntat, marcînd patru eseuri într-un meci.

"Cătălin a făcut o puternică impresie cînd a jucat pentru noi împotriva lui Gloucester şi sîntem încîntaţi că a acceptat să vină. E puternic, tenace şi îndemînatic şi joacă la fel de bine atît pe post de fundaş, cît şi pe post de aripă", l-a caracterizat antrenorul principal al sarazinilor, Mark McCall.

"Este o nouă etapă din cariera mea sportivă şi sper să trăiesc la fel de multe momente frumoase cum am petrecut la Timişoara", a spus Fercu, cel care a ratat Cupa Mondială din 2011 din cauza fricii de avion.

A fost suspendat de federaţie după refuzul său de a zbura 30 de ore cu avionul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează