SPORTURI  »  RUGBY  »  IRB NATIONS CUP 2008 » ROMÂNIA - EMERGING SOUTH AFRICA 13-25

Eşec în ploaie

Articol de - Publicat sambata, 21 iunie 2008 00:00

România a pierdut aseară trofeul, dar şi şansa de a cîştiga, în premieră, în faţa unei selecţionate a Africii de Sud.

Muzică, dans, meci, concurs, meci, concurs, artificii.... Cam aşa s-a derulat ul­ti­ma zi a turneului IRB Nations Cup, organizat pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti. Prima dată a cîntat trupa Los Platanos şi au dansat majoretele de la Patriots Girls. A urmat partida Rusia Uruguay (19-23). Concursul de tran­sformări a ţinut apoi pînă cînd a debutat partida Italia A-Georgia (3-25). A venit rîndul tombolei şi al meciului România-Emerging Africa de Sud. Miza: locul unu şi trofeul.

Primele puncte au fost rea­li­zate de “stejari”, Dumbravă reuşind să transforme o penalitate. Nu a­celaşi lucru l-au făcut şi sud-a­fri­canii, care au ratat două lovituri prin Newman. Au reuşit însă a treia oară şi au egalat: 3-3. Cîteva mi­nu­te mai tîrziu, Benson s-a răzbunat pe “tricolori” şi a plecat în eseu: 3-10.

După pauză, situaţia a părut a se agrava în terenul “stejarilor”. Emer­ging South Africa a reuşit încă un eseu prin Noble şi s-a distanţat la 20-6. După mai multe tentative şi încercări, Florin Corodeanu a marcat şi el: 23-20. Africanii au con­tra­carat încă o dată: 25-13. Ultimele mi­­nu­te s-au disputat pe o ploaie in­fernală. Ruperea de nori a pus capăt turneului şi trofeul a fost cîştigat de Africa de Sud.

1 eseu a reuşit România în faţa Africii de Sud: la Cupa Mondială din 1995.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează