SPORTURI  »  RUGBY  »  FINALA

FOTO ȘI VIDEO Placat de forțele de ordine, salvat de Sonny Williams » Un fan All Blacks a primit medalia de campion din partea neo-zeelandezului

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 12:29

La cîteva momente după ce a cîștigat titlul mondial cu Noua Zeelandă, Sonny Bill Williams a făcut un gest superb pentru un fan: i-a dăruit medalia de campion, în timp ce făcea turul de  onoare alături de colegi.

Bucuria puștiului a fost surprinsă de fotoreporteri și de camerele video.

Williams a declarat: "Un tînăr a reușit cumva să pătrundă pe teren, dar cînd a vrut să vină să mă îmbrățișeze, a fost placat de un om de la securitate. Mi-a părut foarte rău pentru el. Copilul avea în jur de 8 ani, iar tipul care l-a oprit era un om în toată firea, părea că o să-i rupă coastele sau ceva de genul ăsta.

Cred că s-a speriat, dar era atît de fericit că se află pe teren cu All Blacks, încît m-am gîndit să-i ofer un moment pe care să nu-l uite niciodată. Decît să las medalia să atîrne undeva acasă sau ceva de genul ăsta, am preferat să i-o ofer lui. Așa, a avut medalia la gît și are o poveste pe care o poate spune mulți ani de acum înainte. Poate va fi chiar un viitor component al All Blacks.

Mă bucur că i-am dat-o, pentru că știu că o apreciază. Cînd va crește le va povesti copiilor lui despre asta. E ceva mai special decît să păstrez eu medalia pe perete, acasă".

Numele băiatului este Charlie Lines. La cîteva ore după acest moment, Williams a scris pe twitter: "Meriți medalia, să ai atîta voință și să-ți asumi un asemenea risc... Bucură-te de ea, frate!".

"Legăturile pe care o avem în vestiar ca frați e cel mai important lucru. Medalia reprezintă victoria, dar cînd am mers la acel băiat și i-am văzut zîmbetul, am știut că am făcut ceva ce nici o altă generație All Blacks n-a mai făcut, e ceva special", a mai spus Williams, insistînd că nu va regreta niciodată gestul făcut.

Noua Zeelandă s-a impus în fața Australiei, scor 34-17 în finala Cupei Mondiale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
leonv
leonv  •  01 Noiembrie 2015, 17:40

Emotionant,de aia imi place acest sport ,ce caracter ,gandire ,mentalitate ,respect total !

mihai231
mihai231  •  01 Noiembrie 2015, 14:02

cati..dintre fotbalisti ar face asta?

gerulozaurus
gerulozaurus  •  01 Noiembrie 2015, 13:52

wow, SUPERB gestul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează