RUGBY  ·  ROMÂNIA

Naționala de rugby, două meciuri amicale la turneul din America de Sud: ce lot are la dispoziție antrenorul Marius Tincu

România - Rugby
România - Rugby

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 16:55

Naționala de rugby a României se află într-un turneu în America de Sud în cadrul căruia urmează să susțină două partide test: azi, ora 23:30 cu Chile, la Valparaiso, și pe 15 iunie, la Sao Paulo, cu Brazilia.

Antrenorul interimar Marius Tincu are la dispoziție, pentru acest turneu, un număr de 26 de jucători, patru care evoluează în Franța și 22 la cluburile din țară.

CSM București și Timișoara Saracens au câte 6 rugbyști la lot, campioana Știința Baia Mare are 5, Steaua 4 și Dinamo București unul. Pentru disputa cu Chile, în 15-le de start sunt anunțați doi debutanți: Taylor Gontineac (19 ani), fiul fostului mare internațional, Romeo Gontineac, și Mihai Lămboiu. 

Chile este locul 29 în clasamentul IRB, în timp ce România se află cu 11 locuri mai sus.Cine e manelistul care l-a amenințat cu moartea pe polițistul care l-a amendat că nu purta mască în benzinărie. “Te blestem, să moară familia mea” Reacția polițistului
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×