SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

VIDEO + FOTO Scene speciale la Lille » Cum au fost surprinși la final rugbiștii din Tonga, în timp ce „stejarii” erau aplaudați de tot stadionul

România a fost învinsă de Tonga, scor 24-45, în ultimul meci al grupei B de la Cupa Mondială de rugby. Momente speciale au avut loc după meci. +8   FOTO
România a fost învinsă de Tonga, scor 24-45, în ultimul meci al grupei B de la Cupa Mondială de rugby. Momente speciale au avut loc după meci.

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 21:16 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 22:08

România a fost învinsă de Tonga, scor 24-45, în ultimul meci al grupei B de la Cupa Mondială de rugby. Momente speciale au avut loc după meci.

Stadionul „Pierre-Mauroy” din Lille a fost aproape plin la disputa dintre România și Tonga, o propagandă bună făcută sportului cu balonul oval. „Stejarii” au fost mai curajoși decât în precedentele dispute, au bifat și trei eseuri și au fost ovaționați minute bune după fluierul final.

FOTO. Scene superbe după Tonga - România, la Cupa Mondială de rugby

+4 FOTO

Componenții celor două naționale au oferit momente de fair-play total. Și-au oferit reciproc câte o „gardă de onoare”. Au urmat interacțiuni cu spectatorii și cu familiile prezente în tribune.

Imaginile surprinse de un spectator au devenit virale în lumea rugby-ului.

Elevii lui Eugen Apjok au făcut turul stadionului, o despărțire emoționantă de Cupa Mondială. În tot acest timp, sportivii din Tonga s-au strâns la centrul terenului. Copiii învingătorilor de astăzi se jucau pe gazon. Scena l-a impresionat pe Bryan Palmer, jurnalist specialist în rugby.

Scene superbe pe arena din Lille. Copiii celor din Tonga aleargă pe gazon, în timp ce echipa s-a strâns la centru. România parcurge un tur de onoare. Meci fără miză, dar jucătorii au contribuit din plin la un duel captivant.
- Bryan Palmer

Clasamentul final în grupa României de la Cupa Mondială de rugby:

NaționalăNumărul punctelorEsaveraj
Irlanda 19190-46
Africa de Sud15 151-34 
Scoția 10146-71
Tonga 596-177 
România 032-287

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Moment istoric la Cupa Mondială de rugby » Owen Farrell a bătut recordul lui Jonny Wilkinson! Anglia a tremurat în fața samoanilor

Artem Dolgopyat, campion mondial la sol în ziua în care țara sa era atacată: „M-am trezit în acel zgomot de alerte. Am fost speriat!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (38)
doar...titi
doar...titi  •  10 Octombrie 2023, 17:15
Postat de Adriann_1 pe 10 Octombrie 2023, 11:11

Daca prostia ar durea tu ai umbla urland pe strazi. CATE VICTORII A AVUT MA ROMANIA LA FOTBAL LA CM 1970 SI CM 1990? Exact, cate una. ***

hahaha *** de ce n-o iei de la 1900 sa fii sigur!!! nu-i de mirage ca esti prost....cu asemenea lipsa de gandire !! *** nationala de fotbal a fost PE LOCUL IV IN LUME!!despre ce vorbesti prosteo???!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adriann_1
Adriann_1  •  10 Octombrie 2023, 11:11
Postat de doar...titi pe 09 Octombrie 2023, 20:53

cat de prost sa fii ..sa te lauzi cu o singura victorie pe un cm???!!! atat de prost ca tine hatere!!!

Daca prostia ar durea tu ai umbla urland pe strazi. CATE VICTORII A AVUT MA ROMANIA LA FOTBAL LA CM 1970 SI CM 1990? Exact, cate una. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  10 Octombrie 2023, 07:43
Postat de Adriann_1 pe 09 Octombrie 2023, 18:47

Selectionata exotica Fiji tocmai a batut Australia, dubla campioana mondiala. Zecesebism=prostie, asta e deja o axioma care nu mai necesita demonstratie. Tocmai ca Romania nu prea termina pe ultimul loc nici macar in propria grupa, darmite la nivelul intregii competitii, mai mereu bateam pe cineva si mai aveam un meci pierdut la limita. De pilda in 2007 am batut Portugalia si am pierdut 18-24 cu Italia. N-au fost decat vreo 2 editii in care sa nu batem pe nimeni. Obiectiv vorbind la acest CM am avut ghinionul ca grupele sa fie facute cu foarte mult timp in urma, cand Scotia si Irlanda erau departe de forma de acum. Dar ma rog, sa vezi pe unu' comentand despre Nationala de Rugby cand se impauneaza cu o semifinala de Europa League... :)) Pai ma parlitule, Europa League la fotbal este echivalentul Campionatului European de rugby (fostul FIRA Nations Cup), ala pe care Romania l-a castigat de nspe ori de-a lungul timpului. P(r)ostache, echivalentul zecesebirii cu Silkeborg in rugby ar fi ca Romania sa-si ia 100-0 de la Namibia... Stai jos, nota 1.

Rușine ești tu care comentezi de-a valma și mai dai și note???? pe ceva ce habar n-ai...!!!..

Vezi toate comentariile (38)
Comentează