RUGBY  ·  RUGBY

SCM Gloria Buzău s-a retras din campionat!

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 12:44

După un singur sezon în prima ligă, SCM Gloria Buzău și-a anunțat retragerea din SuperLigă din rațiuni financiare.

Sport Club Municipal Gloria Buzău a anunţat că echipa sa de rugby se retrage din SuperLiga CEC Bank, în urma amânării începerii returului campionatului naţional, dar şi din cauza restricţiilor bugetare survenite în urma pandemiei cu Covid-19. 

''Clubul doreşte să promoveze valorile locale şi să ajute la dezvoltarea viitorilor mici rugbişti buzoieni. În acest moment, la echipele de copii şi juniori activează patru antrenori buzoieni, care se ocupă de 60 de copii, împărţiţi în trei grupe. Se doreşte, însă, ca acest număr să ajungă la 100 în viitorul apropiat'', se arată în comunicat.

Gloria Buzău a terminat sezonul trecut pe locul 6 Superliga, din 8 echipe, iar în acest sezon este tot pe poziția a 6-a, dar din 7 formații, la egalitate cu liocul 5, Dunamo. Superliga CEC Bank își disputase 8 etape, dar pe 17 martie membrii Colegiului Director ai FRR au decis să întrerupă sezonul până la noi dispoziții ale autorităților. 

Gloria Buzău mai are echipe de handbal feminin și de volei masculin în prima ligă.

Cum va arăta sportul după Covid-19 » Sporturile au fost grupate pe 4 categorii de risc

Citește mai multe știri despre rugby: Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1