SPORTURI  »  RUGBY  »  DECES

Tragedie în sportul românesc » Românca decedată în Nepal era jucătoare de rugby

Foto: rugby.ro
Foto: rugby.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 11:52

Adina Popescu, românca dispărută în urmă cu mai mult de o săptămână într-o expediție din Himalaya, a fost găsită moartă într-un râu.

Tânăra de 26 de ani era o jucătoare de rugby, legitimată la CS Agronomia București și multiplă medaliată la Campionatele Naționale de rugby 7 și la Cupa României, după cum informează rugby.ro.

Adina Popescu a fost vicecampioană națională și a disputat finala Cupei României.

Tânăra a plecat într-o expediție pe data de 11 iulie și ar fi trebuit să se întoarcă în țară pe data de 18 iulie, însă familia sa nu a mai reușit să o contacteze de pe data de 16.

Se pare că Adina a fost surprinsă de o ploaie torențială, cu alunecări de teren. Autoritățile din Nepal au găsit trupul neînsuflețit al fetei plutind într-un râu, în appropierea locului unde a fost văzută ultima dată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
octavianus
octavianus  •  25 Iulie 2016, 16:01

Pacat mare pacat, inconstienta si curajul, elanul tineretii a frant aripile unui copil. Dumnezeu sa te odihneasca in pace copile cuvintele sunt de prisos si nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul parintilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close