SPORTURI  »  RUGBY  »  MECI TEST

Ultimul asalt » ”Stejarii” întâlnesc o echipă în fața căreia nu au pierdut niciodată

"Stejarii" speră să regăsească precizia la tușe din meciul cu SUA // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 00:00

"Naționala" României joacă azi, pe stadionul "Arcul de Triumf", ultimul meci-test al lunii noiembrie, contra Uruguayului.

"Stejarii" au câștigat meciurile cu SUA și Canada și speră să încheie cu încă o victorie seria, mai ales că nu au pierdut niciodată în fața Uruguayului.

Între cele două formații s-au jucat șapte partide, dintre care șase au fost victorii pentru România, iar una s-a încheiat la egalitate.

"Ne-am pregătit foarte  bine, este important să încheiem anul cu un meci extraordinar, avem nevoie să confirmăm ce am realizat până acum. Știm toți că este un meci dificil, este o altfel de echipă ca joc față de cele pe care le-am întâlnit până acum. Suntem  pregătiți pentru orice surpriză. Vrem să terminăm această serie de meciuri într-un ton pozitiv", a spus căpitanul Stelian Burcea.

Ultima oară când s-au confruntat, anul acesta la Nations Cup, românii s-au impus cu 40-0.

"Ne așteptăm la un meci greu, ei vin după două victorii și vor dori să mențină această linie. Noi am avut o săptămână bună de antrenamente și vrem să dăm ce avem mai bun pe teren", a spus  căpitanul Uruguayului, Mario Sagario.

Rezultatele României în meciurile-test

  • 12 noiembrie: România-SUA 23-10
  • 19 noiembrie: România-Canada 21-16

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  26 Noiembrie 2016, 20:22

SI AU BATUT DAR GESEPE ESTE NUMAI PENTRU SPORTU KOKALARILOR

jalabert
jalabert  •  26 Noiembrie 2016, 10:50

sper ca la urmatoarele meciuri test stejarii sa fixeze intalniri cu echipe gen tonga samoa fiji sau japonia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează