RUGBY  ·  BULLYING

VIDEO Copilul de 9 ani hărțuit de colegi, care îi spunea mamei sale că vrea să se sinucidă, a condus pe teren o echipă de rugby

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 23:27

Quaden Bayles, băiatul în vârstă de 9 ani din Australia care suferă de nanism și e o victimă a bullying-ului, a primit sprijin din partea echipei de rugby Indigenous All Stars, care l-a invitat să îi conducă pe teren la meciul tradițional cu Maori All Stars.

Quaden a intrat pe teren de mână cu căpitanul echipei, în uralele a zeci de mii de spectatori, iar în cealăltă mână ținea mingea de rugby.

El a fost invitat de către întreaga echipă de rugby la acest meci, iar jucătorii i-au transmis mesajul: „Îți ținem noi spatele! Suntem aici pentru a te susține, prietene!”.

Povestea băiatului a fost dezvăluită de mama sa, care a povestit pe rețelele de socializare problemele prin care trece fiul său.

Mama lui a povestit că într-o zi când l-a luat de la școală a fost martora felului în care Quaden era hărțuit de colegii săi. 

El a început să plângă și să îi spună mamei că vrea să ia frânghia și să se spânzure. „Vreau să mă înjunghii în inimă. Vreau să mă omoare cineva”, spunea printre lacrimi. 

Citește și:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
Ungureanu Ionut  •  27 Februarie 2020, 20:05

Foarte frumos gestul rugbystilor...bravo!

octavianus  •  24 Februarie 2020, 11:41

Nimic nu se compara in viata noastra cu zambetul unui copil.....RESPECT pentru "planeta rugby" acolo unde chiar este inteles, iubit si cultivat rugby este o alta lume.

Mihaela Pascu  •  24 Februarie 2020, 00:26

Super Cool , I admire you for making this child happy again . . . . even for a while . .

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1