SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM

L-a acuzat pe Ronnie O'Sullivan că „face rău snookerului”. Acum, îl poate înfrunta în turul 2 la Crucible, iar Racheta e neiertătoare: „Ne vom distra”

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 12:53 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 13:03

Englezul Ronnie O'Sullivan, campion mondial en-titre, l-a învins în turul 1 al Campionatului Mondial de snooker pe chinezul Pang Junxu 10-7. 

Ronnie îl va înfrunta în turul următor pe învingătorul din partida Ding Junhui - Hossein Vafaei. Iranianul Vafaei a declarat în trecut că englezul O'Sullivan „face mult rău snookerului și că ar trebui să se retragă”. Când i s-a amintit de acest lucru, Ronnie a replicat:

Ronnie O'Sullivan: „Vom vedea, dar ne vom distra puțin"

„A spus el multe despre mine anul acesta. Îmi place când cineva mă critică, când sunt luat la țintă. Pur și simplu iubest asta. Mă animează. Am nevoie de ceva de acest gen, sper că cineva va spune ceva, astfel încât să am un motiv în plus pentru a performa. Dar nu cred că vor spune nimic acum, pentru că probabil și-au dat seama că nu este o tactică bună cu mine. Vom vedea, dar ne vom distra puțin", a spus Ronnie, citat de Eurosport

Campionatul de snooker de la Crucibile a debutat în acest weekend și va dura pentru 2 săptămâni. 

  • În vârstă de 47 de ani, Ronnie are 7 titluri, record pe care-l împarte cu Stephen Hendry și pe care speră să-l depășească în acest an. Este a 30-a apariție a lui Ronnie la cel mai important turneu din calendarul profesionist de snooker. 
  • Anul trecut, O'Sullivan a devenit cel mai bătrân campion mondial din istorie, depășindu-l pe legendarul Ray Reardon, care și-a pus numele pe trofeu în 1978, când avea 45 de ani. 

1969este anul din care se consideră că începe perioada modernă a snookerului

Cu cine a câștigat Ronnie O'Sullivan cele 7 trofee de CM de snooker

L-a acuzat pe Ronnie O'Sullivan că „face rău snookerului”. Acum, îl poate înfrunta în turul 2 la Crucible, iar Racheta e neiertătoare: „Ne vom distra”

Cine are cele mai multe titluri de campion mondial în snooker

  1. Stephen Hendry, Ronnie O'Sullivan - 7 titluri
  2. Ray Reardon, Steve Davis - 6 titluri
  3. John Higgins, Mark Selby - 4 titluri
  4. Mark Williams, John Spencer - 3 titluri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tazmaniadinamo
tazmaniadinamo  •  17 Aprilie 2023, 10:56
Postat de lapusneanul pe 16 Aprilie 2023, 14:32

autorule, te rog sa verifici clasamentul cu titlurile mondiale....ești pe lângă rău de tot..

Nu este pe langa,doar ca trebuia sa specifice " era moderna" care de fapt se si ia in considerare. Joe Davis a castigat cele 15 titluri intre razboaie cand nici nu era profesionism.

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Aprilie 2023, 14:32

autorule, te rog sa verifici clasamentul cu titlurile mondiale....ești pe lângă rău de tot..

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Aprilie 2023, 13:12

Ronnie este un jucator profesionist foarte bun ...el joaca pentru buzunarul propiu ...nu face nici rau nici bine ...snookerului...cum sa i spui sa se retraga?...inseamna ca ti e frica de el ...iranian prost ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează