SPORTURI  »  SNOOKER  »  SNOOKER

OUT de la Mondial! SCANDAL în direct între Ronnie O'Sullivan și Ali Carter! Un campion mondial șocat: "N-am văzut asta în 41 de ani de snooker la Crucible"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 18:56

De 5 ori câștigător la Crucible, englezul Ronnie O'Sullivan, mare favorit al Campionatului Mondial de snooker, a fost eliminat de compatriotul Ali Carter, 13-9, în optimile competiției de la Sheffield.

Ronnie a avut o evoluție foarte chinuită în toate cele 3 sesiuni ale meciului, ajungând la un moment dat să fie condus cu 8-3 de Ali Carter, cel împotriva căruia a disputat și câștigat finalele Campionatului Mondial în 2008 și în 2012.

Meciul nu a fost numai lapte și miere.

La 10-8 pentru Carter, în timp ce Ronnie se întorcea la locul său după o lovitură, s-a izbit intenționat de Ali Carter, care a zâmbit spre tribună. "Ești domnul Furie", i-a spus Ronnie lui Carter. "Mulțumesc mult, hai să ne întoarcem la joc", a venit replica. "Ne întoarcem, dar nu mai fi furios".

A fost nevoie de intervenția arbitrului: "Gata, băieți, continuați în liniște". Ronnie a replicat: "Sunt calm ca un castravete".

Dennis Taylor, fost campion mondial în 1985, a comentat, citat de Mirror: "Nu am văzut așa ceva în 41 de ani de snooker la Crucible".

ddp chp 1041ronniejpg

Ronnie O'Sullivan este a doua victimă de calibru de la Sheffield, după ce Mark Selby, liderul mondial, a părăsit cea mai importantă competiție din snookerul profesionist în primul tur, 4-10 cu Joe Perry.

O'Sullivan spera să îl egaleze pe Steve Davis la numărul de trofee de campion mondial, 6. Atât Steve Davis, când și Stephen Hendry, recordmanul (7 trofee), sunt retrași din activitate.

În vârstă de 42 de ani, Ronnie putea să devină singurul jucător din istorie care câștigă 6 trofee pe puncte într-un singur an, însă această performanță rămâne, deocamdată, neatinsă.

În prima sesiune a optimii John Higgins - Jack Lisowski, scorul a fost 8-0 pentru veteranul scoțian.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
vicol_vali
vicol_vali  •  29 Aprilie 2018, 00:26

Umor englezesc. :D.

kwd2015
kwd2015  •  28 Aprilie 2018, 23:32
Postat de antishtoia pe 28 Aprilie 2018, 23:05

Asa este, bai.... Esti doar un frustrat care in afara de "echipa" lui nu vede decat dusmani. Aici era vorba despre un joc cu bile, cu bila si nu cu ***! Dar ce sa/i faci, flamandul crozi viseaza.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antishtoia
antishtoia  •  28 Aprilie 2018, 23:05
Postat de marius.bxl pe 28 Aprilie 2018, 21:11

Pai bai ronnie daca faci reclama la niste faliți .nu are negoita jumate din averea ta

Asa este, bai.... Esti doar un frustrat care in afara de "echipa" lui nu vede decat dusmani. Aici era vorba despre un joc cu bile, cu bila si nu cu ***! Dar ce sa/i faci, flamandul crozi viseaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează