SPORTURI  »  SNOOKER  »  ROMANIAN SNOOKER MASTERS

S-a stabilit primul finalist de la Romanian Snooker Masters » Revenire superbă în meciul din semifinale

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 18:40

Stuart Bingham, campion mondial în 2015, este primul finalist de la Romanian Snooker Masters. Englezul a reușit o super-revenire în fața lui Ali Carter, sâmbătă, la Circul Metropolitan București: a câștigat cinci jocuri la rând și s-a impus cu 5-2.

Carter a câștigat primele două jocuri ale semifinalei, iar momentul de cotitură al meciului a fost jocul al treilea. Bingham a redus diferența, câștigând un joc de 49 de minute, la capătul unui lanț de ratări.

"Evident, sunt foarte fericit că am câștigat. La 0-2, mă gândeam la ce e mai rău. Jocul trei a fost capital pentru mine, a întors partida în favoarea mea. Ali l-ar fi putut câștiga mai devreme, însă a fost unul dintre acele jocuri bizare. Au fost câteva lovituri foarte bune de siguranță la bila albastră. S-a decis totul la bila neagră", a declarat Stuart Bingham, la finalul partidei.

Completând apoi break-uri de 58, 63 și 76 de puncte, Bingham s-a calificat în finala programată duminică, începând cu ora 13:00.

Turneul internațional organizat de către McCann Bucharest şi McCann/Thiess Events în cadrul circuitului mondial World Snooker este dotat cu premii în valoare totală de 200.000 euro şi va premia câştigătorul cu un cec în valoare de 50.000 euro.

Semifinala a doua, dintre Ryan Day și Kyren Wilson, se joacă sâmbătă, de la ora 18:00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează