SPORTURI  »  TENIS  »  AMENDĂ

"A devenit agresiv, așa că l-am încătușat!" » Victor Gâlceavă, șeful Poliției Rutiere, a vorbit despre incidentele create de Ilie Năstase

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 14:50

Fostul mare tenismen Ilie Năstase (71 de ani) a comis-o din nou în această dimineață, fiind prins sub influența băuturilor alcoolice la volan. Acesta s-a opus recoltării probelor biologice, a fost încătușat și dus la Poliție, unde i-a fost întocmit dosar penal. Ulterior,  Năstase a fost din nou oprit după ce săvârșit mai multe ilegalități cu scuterul său (detalii pe larg, aici).

Năstase s-a plâns de tratamentul dur primit din partea polițiștilor, dar Victor Gâlceavă, șeful Brigăzii Rutiere București, a oferit noi detalii despre episodul petrecut în această dimineață.

"Fiind oprit, conducătorului i s-a cerut să se legitimeze și, pentru că mirosea a alcool, i s-a solicitat testul. A refuzat și a devenit agresiv, motiv pentru care a fost necesară încătușarea acestuia. Întrucât a refuzat să se supună testării pentru determinarea unei valori, a fost condus la IML, unde în prezența colegilor noștri a dorit să se supună, rezultatul fiind 0,55, valoare ce conferă obligativitatea recoltării probei de sânge.

La momentul inițial, în sprijinul celor doi colegi au mai venit 4 colegi. Au fost șase polițiști, printre care un ofițer. La IML s-a făcut și un test de droguri, care a ieșit negativ. A fost întocmit un dosar penal de refuz de prelevare, din cauza comportamentului a fost amendat cu 1.000 de ron.

În jurul orei 11, același conducător auto a fost depistat la Ștefan cel Mare, conducând un motociclu fără avea acest drept, permisul nu-i permitea, în urma verificărilor a prezentat un permis neadecvat vehiculului condus. Starea de reținere a permisului este asimilată suspendării conform legii în vigoare. Cel de-al doilea dosar penal. Acesta a fost observat în trafic săvârșind o contravenție, un viraj stânga pe linia continuă, a fost amendat 1.305 de ron și șase puncte complementare", a declarat Victor Gâlceavă, șeful Brigăzii Rutiere București, potrivit HotNews.

"Mă dor toate oasele, am fost trântit la pământ. Merg să iau certificat medico-legal, apoi merg la CEDO. Cer 2-3-5 milioane de euro daună și le dau la copiii săraci din țară"
Ilie Năstase

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
antalmihai
antalmihai  •  01 Iunie 2018, 11:37

terenuri gratis nu mai vrei? parca ramasese ca pleci... ptiu!

antalmihai
antalmihai  •  01 Iunie 2018, 11:36

mare nesimtit! de ce nu pleci ba din tara, parca asa ziceai, stai sa ai un loc in loja oierului si sa ti mai dea ala 2 lei.... Rusine! Oricum poza asta e cea mai expresiva, te reprezinta MAXIM!

dice2
dice2  •  26 Mai 2018, 16:49

Ce natie de oameni comenteaza... Aproape peste tot in UE poti sa bei pana la 0,5 la mie, in RO, 0, toleranta minima. De ce? Pe ce studii se bazeaza intoleranta aici? De ce sa nu poti bea o bere sau un vin si sa conduci? In jur de 18% din accidente au implicati oameni bauti, iar aici intra si cei care n-au fost vinovati de producerea lor... De ce militia nu a stat la loc vizibil, sa-l descurajeze? De ce a stat la panda? La pont? Ca e o institutie comunista, ca nu s-a schimbat nimic acolo de 30 de ani. Si a mai iesit un terminat de la militie sa spuna ca la 0,55 era aproape de coma. Adica in restul UE toti conduc aproape de coma, chiar asa? In GB limita e 0,8, ce sa mai zici? Nastase a baut mai mult (cam mult, dar nu cine stie ce) si s-a urcat la volan. Ce-a urmat, zici ca l-a omorat pe Papa de la Roma. In timp ce cu marii mafioti din clasa politica militia se poarta cu manusi. Rusine! Rusine comentatorilor cu creierul spalat. Auzi, in RO nu poti sa conduci daca-ai baut o bere desi in restul UE se poate. Toti care comenteaza spun ca vai ce nenorocit e Nastase, nimeni nu zice nimic de limita absurda, de strazile prost semnalizate sau nemarcate, care sunt de fapt cauzele reale ale accidentelor. Nimeni nu zice nimic de metodele militiei. Chiar asa ati ajuns mai oameni buni?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează