SPORTURI  »  TENIS  »  WTA RABAT

Accidentare gravă suferită de "românca" Timea Bacsinszky: "Nu mai pot pune piciorul în pământ și nici nu mai pot merge normal"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 21:22

Timea Bacsinszky (28 de ani, 46 WTA) a suferit o accidentare gravă înaintea debutului la WTA Rabat, din Maroc. 

Timea, jucătoare cu origini românești, tatăl ei fiind născut în Transilvania, a postat o imagine dureroasă pe Instagram, cu piciorul bandajat și un set de cârje.

"Multă lumea m-a întrebat ce am pățit, de ce m-am retras de la minunatul turneu de la Rabat, unde am primit un wild card. Ei bine, în timpul încălzirii dinaintea primului meu meci, după 10 minute, am alergat pentru după o «scurtă». Am călcat strâmb și am simțit dureri groaznice. De atunci nu mai pot pune piciorul în pământ și nici nu mai pot merge normal.

Sprijinul din partea medicilor de la Rabat a fost incredibil. Le mulțumesc și Larei Arruabarena, Aleskandrei Krunic, lui Elise Mertens și lui Bethanie Mattek-Sands pentru mesajele lor de susținere", a postat Timea pe Instagram.

Vezi și: FOTO Simona, fată rea: "Dă-te naibii din calea mea!" » Apariție inedită a lui Halep la Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
106683413108068
Francisc Dascal  •  03 Mai 2018, 11:25
Postat de caminero pe 03 Mai 2018, 09:30

Minoritățile primesc exact respectul pe care îl oferă. Și punct.

EUROPA este plin de romani,dar nicaieri nu le striga la fiecare colt de strada sa plece din tara!!!! Diferenta este ca cei de etnie maghiara carora se striga "afara din tara " sunt nascuti pe meleagurile natale din TRANSILVANIA!!!!!!!! ROMANIA!!!!! in timp ce romanii au plecat din tara prin EUROPA!!!!!!!! si totusi sunt acceptati.HAI DESTEPTAREA ca suntem in sec.21 numai e loc de rasism ci doar de RESPECT,RESPECT RECIPROC!!!!!!!

1919006958324848
Traian Boc  •  03 Mai 2018, 09:58

De unde pana unde e romanca??.de ce nu scrieti despre jucatoarele noastre???,idioti mai puteti fi!

caminero
caminero  •  03 Mai 2018, 09:30
Postat de Francisc Dascal pe 03 Mai 2018, 08:49

STIMATI GAZETARI EA ESTE ELVETIANCA,CEI DE LA SEPSI SI FANII LOR SUNT UNGURI IAR DACA E SPORTIV DE EXCEPTIE ATUNCI E NUMITA ROMANCA,LA FEL SZÖCS BERNADETT etc.IN FINE MAI MULT RESPECT MINORITATILOR CONVIETUITOARE DIN ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minoritățile primesc exact respectul pe care îl oferă. Și punct.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează