SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Suspans de peste 4 ore și jumătate pe zgura din Paris! Carlos Alcaraz trece cu mari emoții în turul 3 la Roland Garros

Carlos Alcaraz // foto: Guliver/gettyimages
Carlos Alcaraz // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 22:30 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 22:43

Carlos Alcaraz (19 ani, locul 6 ATP), favoritul numărul 6 la Roland Garros, a câștigat cu mari emoții meciul cu Albert Ramos-Vinolas (34 de ani, 44 ATP) din turul 2, scor 6-1, 6-7 (7-9), 5-7 și 7-6 (7-2), 6-4.

„Thriller” de natură iberică în turul 2 de la Roland Garros. Carlos Alcaraz, cotat de casele de pariuri cu a doua șansă la câștigarea trofeului, a fost la un pas de eliminare!

Alcaraz l-a învins pe compatriotul Albert Ramos-Vinolas la capătul a 4 ore și 34 de minute de joc. Ramos-Vinolas este un jucător cu un sezon modest până acum, în care a obținut doar 13 victorii în 26 de meciuri.

Imaginile serii: Florin Tănase a parafat mutarea care-i poate schimba cariera! „Avem încă un geniu în casa noastră. Îi urăm un călduros bun venit”
FCSB
Imaginile serii: Florin Tănase a parafat mutarea care-i poate schimba cariera! „Avem încă un geniu în casa noastră. Îi urăm un călduros bun venit”

Carlos Alcaraz, în turul 3 la Roland Garros după un „thriller” de peste 4 ore și jumătate cu Albert Ramos-Vinolas

Cel mai scurt set a fost cel inaugural, adjudecat rapid de Alcaraz, în doar 26 de minute, scor 6-1.

Al doilea set s-a jucat sub semnul echilibrului, fiind decis în tie-break, unde Ramos-Vinolas a transformat abia a treia minge decisivă.

Setul 3 nu a mai ajuns la tie-break. Ramos-Vinolas l-a câștigat cu 7-5 și începea să se gândească serios la victorie. Mai ales că în setul 4, la 5-4, a avut o minge de meci.

Numai că Alcaraz a avut alte planuri. A salvat mingea de meci, a dus setul în tie-break, pe care l-a câștigat clar, apoi s-a impus în decisiv, 6-4, deși începuse actul foarte slab, 0-3.

Alcaraz scapă in-extremis de înfrângere și merge în turul 3, acolo unde va juca cu învingătorul meciului Sebastian Korda (30 ATP) - Richard Gasquet (70 ATP).

Carlos Alcaraz, într-un moment extraordinar

Alcaraz este la cel mai bun an al carierei, cu două turnee de nivel Masters câștigate, Miami și Madrid, plus titluri la Rio de Janeiro și Barcelona!

Ramos-Vinolas, locul 17 în cel mai bun moment al carierei, august 2017, are 4 titluri în carieră: Bastad 2016, Gstaad 2019, Estoril 2021 și Cordoba 2022.

Mai multe știri din tenis: 

Camila Giorgi, conferință de numai 11 cuvinte la Roland Garros

Bianca Andreescu s-a oprit în turul 2 la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close