SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Camila Giorgi, conferință de numai 11 cuvinte la Roland Garros

Camila Giorgi (30 de ani, 30 WTA) a susținut o conferință-blitz la Roland Garros, la finalul victoriei cu Shuai Zhang (33 de ani, 41 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, din primul tur al tabloului de simplu feminin. +30   FOTO
Camila Giorgi (30 de ani, 30 WTA) a susținut o conferință-blitz la Roland Garros, la finalul victoriei cu Shuai Zhang (33 de ani, 41 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, din primul tur al tabloului de simplu feminin.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 19:46 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 19:50

Camila Giorgi (30 de ani, 30 WTA) a susținut o conferință-blitz la Roland Garros, la finalul victoriei cu Shuai Zhang (33 de ani, 41 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, din primul tur al tabloului de simplu feminin. 

  • În turul secund al competiției de la Paris, Giorgi o va înfrunta pe Iulia Putintseva (37 WTA), joi, după ora 15:30.

Giorgi, cel mai bine clasată jucătoare a Italiei, nu a stârnit foarte mult interes la Roland Garros. Reporterii nu s-au înghesuit la conferința ei de presă, una care a ținut mai puțin de un minut, conform transcrierii de pe site-ul oficial al turneului.

+26 FOTO

Camila Giorgi, conferință-blitz la Roland Garros

„Felicitări, Camila! E prima dată în ultimul an când câștigi o partidă în care ai pierdut primul set. Vorbește-ne despre asta”, a spus moderatorul conferinței de presă.

„Cred că este un lucru foarte bun. Sunt mulțumită. Sunt fericită!”, a fost replica italiencei. A urmat o tăcere stranie în sala de conferințe. Nicio întrebare nu i-a mai fost adresată, așa că Giorgi s-a ridicat și a plecat. 

+26 FOTO

Camila Giorgi, contre pe Instagram

Camila Giorgi a fost contestată în ultima vreme de fanii tenisului din Peninsulă, din cauza ședințelor foto frecvente și a imaginilor în ipostaze sexy.

Mesajele ironice nu lipsesc de la nicio fotografie: „Tenis mai jucăm și noi?” sau „Pari 100% concentrată asupra tenisului”.

Citește și alte știri din tenis: 

Andy Murray îi dă replica lui Osaka: „Wimbledon nu va fi niciodată un turneu amical, punct!”

Emma Răducanu, eliminată de la Roland Garros » A câștigat primul set, dar a mai luat, ulterior, doar două game-uri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Mai 2022, 20:48

a avut noroc...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează