SPORTURI  »  TENIS  »  FRT

VIDEO + FOTO Alegerile pentru președinția Federației Române de Tenis au fost amânate! Care e motivul

George Cosac, președinte interimar FRT +8   FOTO
George Cosac, președinte interimar FRT

Articol de , - Publicat joi, 27 octombrie 2022 12:30 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 17:03

Alegerile pentru președinția Federației Române de Tenis ar fi trebuit să aibă loc azi, însă au fost amânate

George Cosac (52 de ani), președintele interimar, are de înfruntat 4 adversari: Dumitru Hărădău, Tudor Iacov, Răzvan Itu și Mihai Rusu. 

Alegerile ar fi trebuit să aibă loc azi, de la ora 11:00. La 12:00, s- anaunțat că nu se mai țin azi, după ce în sală au fost prezenți doar 45 de oameni cu drept de vot, dintr-un total de 421. Pentru ca alegerile să poată avea loc, ar fi fost nevoie de un minimum de 281 de persoane. 

+4 FOTO

Adunarea Generală Ordinară a fost amânată pentru vineri, de la ora 11:00. Alegerile propriu-zise se vor ține luna viitoare, potrivit Agerpres.

Alegerile pentru președinția FRT, amânate 

  • Ora 12:03. Alegerile au fost amânate
    Ora 11:59. Cosac a anunțat oficial că doar 45 de persoane cu drept de vot sunt în sală. Numărul minim pentru ca alegerile validate este 281. Iacov și Itu sunt prezenți dintre contracandidații președintelui interimar.
  • Ora 11:53. Doar 46 de persoane cu drept de vot sunt în sală, dintr-un total de 421. Pentru ca alegerile să fie validate, este nevoie de 281 persoane cu drept de vot
  • Ora 11:33. Cosac a anunțat că la o prima vedere nu există cvorum, astfel că alegerile propriu-zise nu se pot ține momentan
  • Ora 11:30. Reprezentantul de la Ministerul Sportului a ajuns la 11:30
  • Ora 11:30. Alegerile ar fi trebuit sa înceapă de la ora 11:00, iar pana acum s-a întârziat cu jumătate de oră în așteptarea delegatului de la Ministerul Sportului. O parte dintre participanți au ieșit afară în așteptare. Cosac arata semne de îngrijorare. Iacov se plimbă singur prin sală
  • Ora 11:11. Și reprezentantul de la Ministerul Sportului întârzie. Din acest motiv nu a început cuvântul de deschidere
  • Ora 11:08. George Cosac este singurul candidat la pupitru, deși ar trebui să înceapă cât de curând cuvântul de deschidere
  • Ora 11:00. Până în acest moment nu au venit toți membrii cu drept de vot și există riscul ca alegerile pentru președinție sa nu mai aibă loc azi. Sala este pe jumătate goală.
  • Ora 10:34. Primi candidați care și-a făcut apariția la alegeri sunt George Cosac și Tudor Iacov. Atmosfera este una relaxată. Cei doi s-au intersectat de mai multe ori în sală, dar au evitat să se salute.

VIDEO. Alegeri FRT / Iacov, candidat la președinție, neliniștit înaintea alegerilor

Citește și: 

Adrian Mutu, despre „cazul Simona Halep”: „Sunt alături de ea, ca sportiv și român” + Mihaela Buzărnescu: „O susțin de la distanță”

GSP a vorbit cu antrenorul care s-a ocupat în trecut de comunicarea dintre Simona Halep și ANAD: „Mi se pare de domeniul fantasticului! Noi sunam să verificăm și remedii naturiste”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează