SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

VIDEO Adrian Mutu, despre „cazul Simona Halep”: „Sunt alături de ea, ca sportiv și român” + Mihaela Buzărnescu: „O susțin de la distanță”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de , - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 20:05 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 20:59

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul de la Rapid, a vorbit despre situația Simonei Halep, depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022.

  • Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open 2022
  • Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Mutu, care a fost suspendat 16 luni în carieră după ce a fost prins dopat, a avut un mesaj de susținere pentru Simona Halep.

VIDEO. Adrian Mutu, alături de Simona Halep

„Ceea ce pot să spun, pentru că deocamdată nu știm nimic, e că joacă cel mai greu meci al vieții ei acum. Sunt alături de ea, ca fost sportiv și ca român. Să lăsăm organele abilitate să ofere un răspuns clar. Până vom avea un răspuns clar, suntem alături de Simona”, a declarat Adrian Mutu.

VIDEO. Mihaela Buzărnescu: „O susțin pe Simona de la depărtare”

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, #397 WTA), colega Simonei din Cupa Fed, a vorbit și ea despre situația lui Halep.

„Eu vreau să spun că se va reglementa totul. O susțin și sunt convinsă că nimic nu este adevărat. O cunosc, știu cum este ca sportivă, cunosc regulile pe care le respectă și îmi pare rău pentru momentele prin care trece. 

Cu siguranță echipa ei este alături de ea. Ca orice sportiv știu că nu vrei să fii bulversat cu mesaje. Știu că ea a vrut mereu discreție și respect asta. O susțin de la depărtare”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

Citește și:

GSP a vorbit cu antrenorul care s-a ocupat în trecut de comunicarea dintre Simona Halep și ANAD: „Mi se pare de domeniul fantasticului! Noi sunam să verificăm și remedii naturiste”

„De ce vă legați de Mouratoglou?!" » Echipa GSP deplasată în Franța a dialogat cu presa din Hexagon: „Nu înțeleg de ce puneți problema așa!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  27 Octombrie 2022, 16:46

e frumos ca toti o sustin, are nevoie in urmatorii 4 ani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează