SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Alexandra Dulgheru o atacă pe Șarapova: "Țipă mai tare decît lovește! Nici nu pot să mă uit la ea"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 09:17

Alexandra Dulgheru s-a întîlnit pînă acum de trei ori cu Maria Șarapova și i-a făcut rusoaicei o descriere care nu îi face cinste. Jucătoarea noastră s-a plîns de zgomotele pe care Șarapova le face în timpul partidelor și de timpul "mort" dintre servicii.

"Prima dată cînd am jucat cu ea, mi-a zis Flavia Pennetta să nu mă tem, că Șarapova țipă mai tare decît lovește și o să am impresia că vine mingea ca un tun. Mingea nu vine atît de apăsat așa cum pare cînd țipă.

Mai are și acele gesturi dintre servicii, cînd își bagă mîna prin păr... Asta nu mă deranjează neapărat, pentru că și eu mă pot odihni atunci, dar per total, e...

Ar trebui să facă ceva! Am înțeles că scoate decibeli peste valoarea normală. Eu nici nu pot să mă uit la ea cînd joacă. Nu-mi place deloc!", a spus Alexandra Dulgheru la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
10153598724081480
Alexandra Dulgheru  •  30 Octombrie 2015, 12:58

Eu respect opiniile tuturor și știu ca nu este ușor nici pentru cei de pe margine sa urmărească meciuri....respect atâta timp cât nu sunt injurii și exprimări mult prea deplasate. O zi frumoasa sa aveți!

931407190274771
Florina Florii  •  30 Octombrie 2015, 11:24

nu va tot justificati,ca rage,ca tipa ca se scarpina in cap ca intarzie serviciul...>toate astea fac parte din arsenalul de lupta ptr.castigarea meciului.Specialist la asta era Boris Becker,banditul asta de sarb,care nu-I mare lucru de capul lui exact asta face.Fetelor,nu va grabiti,lasa-l pe ala de parte cealalta a plasei sa sew enerveze.Sharapova e o forta a naturii,ea va castiga turneul acesta si inca multe altele.Cahill I-a zis Simonei,treci pe fund si loveste tare!Cu inimile noastre ce faceti?

896311230454470
Adrian Dinu  •  30 Octombrie 2015, 02:41

Respect pt Sarapova , Simona ar trebui sa invete ! In spatele tenisului stau ani de munca , si indiferent de rezultate , te respect Simona pt ca ai crezut in tine !!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează