Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 17:22 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 17:59

Altă controversă la Mastersul de la Paris-Bercy, la o zi distanță după ce Daniil Medvedev le arăta degetul mijlociu spectatorilor francezi. Italianul Jannik Sinner, al cărui ultim meci s-a terminat joi dimineața la ora locală 02:36, a fost programat să joace la doar 14 ore distanță „optimea” contra lui Mackenzie McDonald ♦ Colegii de circuit s-au solidarizat cu Sinner și au pus la zid ATP, în timp ce Jannik a luat decizia de a se retrage.

ATP și organizatorii ultimului Masters al anului au fost aspru criticați pentru ora la care au programat partida lui Jannik Sinner din „optimi”. După ce încheiase duelul din turul anterior la o oră-record, numărul #4 mondial trebuia să iasă din nou pe teren în această după-amiază, în jurul orei 17:00. 

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, fiindcă italianul de 22 de ani a luat decizia de se retrage înainte de partida cu Alex De Minaur.

Încă un scandal cu Medvedev! Le-a arătat degetul mijlociu fanilor la Paris » Explicația ironică a rusului
GEST OBSCEN
Încă un scandal cu Medvedev! Le-a arătat degetul mijlociu fanilor la Paris » Explicația ironică a rusului

Jannik Sinner s-a retras înainte de startul meciului

Elevul lui Darren Cahill lăsase de înțeles încă de la finalul meciului cu McDonald că ia în calcul să declare forfait. Ultimele săptămâni au fost încărcate pentru Sinner. El vine după un parcurs perfect la Viena, turneu unde l-a învins în finală pe Daniil Medevdev. Iar recent a câștigat și la Beijing, împotriva aceluiași Medvedev. 

Până să fi luat decizia de a nu juca meciul cu McDonald, doi colegi de circuit s-au solidarizat cu Sinner și le-au reproșat organizatorilor de la Paris programarea respectivei partide. Casper Ruud și Stan Wawrinka au reacționat „acid” pe rețelele de socializare: 

Este o nebunie. Organizatorilor nu le pasă, iar ATP îi ascultă orbește pe organizatori! Mereu același scenariu”, a spus jucătorul elvețian. Completat de Ruud: 

„Vă aplaud pentru modul în care ați tratat unul dintre cei mai buni jucători din lume, care și-a încheiat meciul la ora 02.36 dimineața și are doar 14 ore și jumătate de recuperare. Ce este asta, o glumă?”, a scris norvegianul pe Twitter. 

VIDEO Rezumatul meciului-maraton jucat de Jannik Sinner miercuri

Citește și alte știri de actualitate:

Cel mai apostrofat dinamovist e out! Jucătorul nu mai intră în planurile lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a fost contestat din cauza lui

Fostul „UEFAntastic” din Rapid - FCSB, dat dispărut de familie pe site-ul Poliției Române! » Fotbalistul a răspuns apelului GSP: „Sunt la muncă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”