SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

"Am scris o compunere despre Serena în clasa a treia, îmi doream să fiu ca ea" » Naomi Osaka vorbește la superlativ despre adversara sa după finala tensionată de la US Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 16:15

Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA) a câștigat sâmbătă primul turneu de Mare Șlem al carierei, învingând-o în finală pe Serena Williams (36 de ani, 26 WTA), scor 6-2, 6-4.

Succesul istoric al japonezei a fost umbrit însă de incidentul dintre Serena Williams și arbitrul de scaun Carlos Ramos. Osaka a căzut la mijloc în scandalul dintre americancă și arbitru și nu a putut savura cum trebuie momentul la festivitatea de premiere.

La unul dintre interviurile de la finalul partidei, Osaka și-a manifestat din nou admirația incomensurabilă pentru Serena, dezvăluind un episod din copilărie. 

"Când am îmbrăţişat-o pe Serena la fileu, m-am simţit din nou ca un copil. Când eram mică, am scris o compunere despre ea în clasa a treia. Am spus: «Vreau să fiu ca ea». Îmi voi aminti mereu de Serena pe care o iubesc. A fost foarte drăguţă cu mine la fileu şi pe podium.

Cred că poate în câteva zile îmi voi da seama ce am reuşit. Am simţit că nu trebuie să mă las copleşită de emoţii, doar să mă concentrez să joc tenis", a spus japoneza. 

CONTEXT:  Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI

Vezi și:

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
255601551624794
Mircea Raicu  •  09 Septembrie 2018, 17:10

Serena Williams - 26 de ani ??? Modificați va rog...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează